Fredag fredag fredag

Gud vad jag e trött på att sitta i telefon kö satt hela min rast för at tkunna prata med dem som jobbar på webbhallen snacka om att det suger...fick vänta i 30 minuter fast rösten i luren sa att det BARA VAR ETT SAMTAL FÖRE MIG I KÖN säkert att det var, inte en chans. men tillslutn fick jag tag på dem. Min kamera har varit hos dem i ca 2.5 månad ;( jag ringer och dom säger att de ska ringa pp vilket de inte gör  blir måttligt glad *not*

Nu e det fredag äntligen...har avnjutit en god middag med min sambo :)Får se om det e ngn bra film på tv ikväll eller vad kvällen annars kommer att erbjuda.

Imorgon ska jag till Sara klockan 11:00m *längtar * efter henne och barnen massa.

nu ska jag umgås med min käraste


kram kram

Burr vad kallt det är

jag och min älskling har sett en film idag på den nya fina tv:n som Jonas införskaffade i går...vi såg 28 veckor senare , den är inte så himla bra den  mkt splatter och blod not my kind of movie om man säger så...så när vi åt sen så hade jag inte så stor aptit.

Ska snart ta mig ett bad , ska blin skönt det fryser faktiskt  det märks att hösten börjar komma med stormsteg.
Idag har jag även köppt mig ett par nya gympa skor på Stadium mina gamla får duga till att cykla i till och från jobbet.

Imorgon är det fredag snacka om att denna vecka har gått super duper fort...helt sjukt....

Imorong blir det lungt
På lördag på dagen ska jag umgås med min kära Sara och the children
lördag eftermiddag spinning pass på kungsholmen
På lördag kväll ska jag ut och dansa med Lottis på soap bar
Söndag blir lungt , på kvällen kommer min syster till oss och sover över :)

nu ska jag bada....snacka om att badkar är lyx

ciao

Spinning och nyttig middag

Nu hemkommen från jobb och ett hårt träningspass för ledaren Gabriella som för överigt var skit bra snacka om att peppa alla motionärer...go girl. Efter passet var mina ben som gelè och det var rätt tufft att cykla hem från sveavägen hem till västra skogen...men väl hemma så kändes det ljuvligt,.det ksa ju kännas.

Nu håller jag på med att koka spenat soppa mumsfillibabba...nu jävklar ska det vara nyttiga middagar ingen skit mat...fast på helgerna ska man ju äta gott det får man inte glömma , det går inte enbart att äta morötter och dricka vatten.
Nej nu är det sunda tider med mkt motion och hälsosam mat...

När jag kom hem idag så stod det en annan tv i vardagsrummet...min käraste har nu köpt sin älskade 40 tumms tv...så nu är han barnsligt lycklig..

nej nu e det mat dags....

kram kram

Varför e det så?

Nu hemkommen från jobbet har haft evd möte idag så det höll på till 19:00 pratade med Sara gumman på vägen hem och jag säger bara Oh my good..jag håller med dig gumman förstår att du blir rasande på en viss person.

När jag satt och åt lite när jag kom hem så kollade jag i senaste halèns katalogen, när jag kollar på olika plagg så står det ibland på t.ex leggins pris: från 99:- men när jag kollar på vad det står om legginsen så står det att det kostar 99:- upp till storlek 44 sen så kostar dom 129:- fy fan vad diskriminerande..vadå bara för att de stackars människor som är jätte stora och inte kan ha mindre kläder en 56 så ska de behöva betala mer.

Men kollar man på maten i affärerna så kostar den nyttiga maten as mkt pengar och är man en familj på 2 vuxna och 2 eller tre barn eller mer så har man inte råd att betala så mkt pengar, utan då blir det att man köper halvfabrikat.. så inte undrar på att många mäniskor är överviktiga...men även om man e det så ska man inte behöva betala mer än de som är trådsmala.... nej ja gär riktigt upprörd, tycker så synd om de människor som inte kan köpa "vanliga "storlekar"..

Nu ska jag dricka kaffe...vänta på att tvättmaskinen ska bli klar...sen läsa min underbara bok som är såååååå spännande.

ciao

Måste man...

...vara så perfekt hela tiden? jag blir så trött när inte mäniskor kan prata i klarspråk..JAG ORKAR INTE MED DETTA sluta klaga så jävla mkt..man kan inte ha samma åsikter om allt..ja det kan vara så att ngt e fel men vi vet inte..vi måste ta reda på ngt och hjälpas åt är det så svårt..och du är inte inte bättre än oss bara för dessa anledningar du drar upp eller bättre och bättre det verkar som om du är bättre. ja gslår vad om att barn är kapabla till att att förstå vad som är rätt och fel när dom är små...herre gud dom är inga spädbarn...vi måste lita på de små liven gaaaaaaaaaa bli så trött...måste man dalta hela tiden?

Jag har haft en ok dag på jobbet, eller bra förutom denna dikussion....gaaaaa ja man kan inte alltid tycka samma sak som alla andra..men man måste kunna mötas på vägen och se hur man ska gå vidare. Det är ingen som har sagt att det är ngt fel, men ngt är det som vi måste komma till bukt med.

Sitter här nu vid datorn och har ont i huvudet.....måste nog ta mig lite kaffe strax...


*suck*

Hemma igen från bio

Såg inte idag på transformer, utan vi så Irene Huss den var verkligen en mycket sevärd film som jag rekomenderar att se. Den ska ses på bio inte hemma i tv soffan.

Idag belv det inte ngn träning då det var stängt på friskis pga utbildning av tränare. Så det blir att träna imorgon istället ska bli underbart känner mig så laddad blev så ledsen när jag såg att det var stängt idag hade verkligen tänkt att träna ett hårt träningspass idag.

Idag har jag shoppat loss lite, det blev 2 tunikor på gina, ett linne samt 2 par leggins även dessa plagg på gina. Inne på H&M införskaffade jag mig en ny hårborste, 7 par strumpor samt ett par nya tränings byxor.

Måste även kolla på ett par nya inne tofflor att ha på jobbet, helst ett par från birkenstock men annars scholl.
Det finns en skoaffär vid jobbet så det blir nog att gå förbi på måndag ochse vad de har att erbjuda.

Nu ska jag mysa med min libbling.


kram

Hello Kitty

 Åååå va djag älskar hello kitten prylar :) fick igår en förskottspresent av Jenny en hello kitty t-shirt som var från Bik bok. Som om ni är som jag lika tokiga i hello kitten som jag är så bege er dit.

Som sagt så var jenny här igår hon skulle nämligen till ortopediska huset idag med sitt onda knä. Så hon sov över hos oss till idag.

Idag på jobbet så var det bra som vanligt idag sov alla nya inskolningar på vilan , det gick över förväntan verkligen jätte roligt att barnen är så trygga med oss på avdelningen.

Håller på nu med att koka potatis. Ikväll blir det potatis, lax och dillsås med sallad..gottit värre :)

Imorgon kväll blir det bio  iallafall lovat Jonas att kolla på transformers, jag sa att han kunde se den med ngn kompis men alla verkar tydligen redan ha sett den. Så det blir väll att se den med honom, men han fick ju offra sig med att se ciao bella med mig så det är väll inte mer en rättvist.

Imorgon ska jag även TRÄNA ska köpa mitt träningskort imorgon då lönen kom idag :) jippi jippi *dansar`* nu ska det tränas som fasen....minst 4 dgr i veckan.

Nu måste jag kolla till potatisen.

kram på er alla godingar

Vilket underbart väder

hoppas verkligen att detta väder håller i sig, vill att det får vara så här ett bra tag...inte för att jag inte tycker om hösten jag ÄLSKAR hösten verkligen underbart med den svala höst luften men jag har inte emot att sitta ute på vår underbar balkong och solen värmer :) lovely.

Jonas sitter och bubblar i luren, jag som väntar på att min mamma ska ringa men det får tydligen vänta ...ikväll blir det EV fotboll, det är Sverige - Usa som spelar det är tydligen landskamp ibland kan det vara kul att se på ibland inte vi får se.

Nej nu känner jag att det rycker i kaffe tarmen måste ha kaffe NUUUUUUUUUUUUU hihiih.

Hoppas alla har haft en underbar dag samt att alla ni som har varit nervösa för ngt ni skulle gjort idag lyckades bra med det ni skulle göra... och att alla som kände att denna dag kommer bli en låååååååång och tråkig dag, fick en ljuvlig dag..kanske till och med att det hände ngt så pass bra att det kommer bli en dag att minnas.

ja nog skrivet för ikväll....nu e det dags att koka coffie

kram

Godkväll alla kära vänner och bekanta

Sitter här nu har nyss pratat med Sofia hon har beättat om sin nya klass som hon jobbar i och hennes 2 "trevliga"kollegor fy fan säger jag bara tur att man inte har sådana ragator att jobba med...stå på dig och ta ingen skit säger jag bara.

Idag har vi haft  APT på eftermiddagen/kvällen på jobbet det gick bra ett välbehövligt möte som alltid. Har nu blivit utsedd till att gå på nätverk 1 dag/vecka. det finns intronätverk, nätverk 1 samt nätverk 2, jag ska tydligen gå på nätverk 2...kul och lärorikt ska det bli också.

Jonas kollar på morden i midsommer jag får se om jag håller honom sällskap i soffan eller om jag går och lägger mig och läser min bok som jag fick av en familj på jobbet.

Har tänkt på det som sara berättade för mig igår om en visst litet barn ,jag menar man kan inte låta sitt barn gå klädd hur som helst...jag förstår  gumman att du trodde det var en flicka....

Nej nu ska jag göra det fantastiskt roliga innan jag läser eller myser med jonas...HÄNGA TVÄTT gaaaaa vad tråkigt det är men men man kan ju inte gå runt med skitiga kläder..


kram och godnatt

fy fan säger jag bara

hur kul e det att vakna med huvudvärk? somnade med huvudvärk, jonas komj in igår kväll när jag hade lagt mig med en huvudvärkstablett samt ett stort glas vatten..det måste väll gått över för jag somnade ju iallafall..vaknade sedan imorse klockan 7 med trycket runt huvudet ochdet dunkar i pannan...fan *gråter* jag som inte ens brukar ha ont i huvudet .Inte bra eller roligt att behöva knapra ibumetin..men vad gör man? hoppas det försvinner?

Ikväll har vi APT mellan 16-19 har lagat en liten bullgur sallad tills dess att ha då annars blir det så sen middag.Jag som börjar få in mina matrutiner nu när man börjat jobba så att jag äter på regelbundna tider.
På lördag ska  jag köpa friskis och svettis kort *längtar så jävla mkt efter det* LÖN kom snart...

nej nu ska jag göra mig färdig innan jag åker till jobbet,

ciao bella

Ont i huvudet och fryser

har sovit lite nu ca 30 minuter har haft ont i huvudet idag på jobbet varit lite drygt med huvudvärk som inte vill ge sig. Ska nu dricka lite kaffe. Idag på eftermiddagen kom Peter och kollade till lite elektriska prylar i lägenheten fast han måste införskaffa lite saker till det som han ska laga sen så får han komma tillbaka och göra det.

Varit jätte bra på jobbet annars bortsätt från huvudvärken.
Nu hör jag att älskligen sätter på kaffebryggaren. gottit det ska bli.

Har även städat lägenheten idag så nu är det skinande rent igen :)

Sara gumman hoppas det gick bra för dig idag på jobbet.

nej nu har jag faktiskt inte så mkt mer att skriva.

kram

Ny matgrupp

Den här matgruppen har vi idag varit och köpt på Em möbler fast vi får inte den hem fören om ca 2 veckor... :( men den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge.

Jag och min älskling

Här är ett kort på mig och min älskling när vi var i göteborg

image74
Puss på dig min käraste

Redan söndag :(

nu e det söndag igen fan vad helgen går fort...igår kväll var sara med familj hos oss det var super duper trevligt vi åt 3 rätters middag.till förrätt åt vi svampsoppa med egen plockade kantareller. Varmrätt: nudlar med kyckling wok. efterätt en fantastiskt god glass. och så kaffe till det.
Jonas och daniel kollade på fotbollen, sommarkrysset de försökte få iho rätt kryss hihihi samt ngn film tror jag...Pontus var pigg som en nötkärna harn var vaken ända till halv elva....Smilla somnade vid halv åtta tiden gumman håller på att få en till tand så hon har feber...vi bäddade upp till henne i mitt och jonas sovrum,,så hon sov så gott,

Jag och sarade satt och snackade om allt möjligt..och vet inte hur många gånger vi fick gåshud? hihihi eller vad säger du gumman...och frågan är ju också finns gud? (internt)

Inatt vid 4 tiden så vaknade jag av att jag fick näsblod igen..fick det igår lite under kvällen sen inatt igen har inte haft näsblod på hur länge sen som helst men plötsligt kommer det bara. Vaknade 10:10 imorse så det var skönt att inte behöva vakna klockan 7:00
Imorgon börjar jag klockan 08:00 jobbar till 16:30 och imorgon kommer Molly tillbaka från semestern kul det blir.

Får se vad som händer idag, blir sökert till att gå ut och gå en sväng med my libling.

Nej nu e det frulle time...

kram kram

vilken kändis passar dig bäst

http://www.tiiamo.se/dmz/famedate/default.aspx

kolla du också

Äntligen fredag

Jaaaaa nu e det helg igen nu e det fredag vilket innebär 2 dagar ledigt, gud så skönt...det e det även fast man bara jobbat 5 dgr och det har har haft lite barn så har det varit mkt, då vi har haft 4 inskolningar och den ena idag var verkligen hur ledsen som helst inte lätt alla gånger när mamma går.

Nu sitter vi och softar och ha det skönt potatisgratängen är i ugnen och jag ska snart börja med fläskfilèn mumsfillibabba vad gottit det ska bli *kurr kurr i magen*

Nu loggade sara in på msn så det blir till att surra med henne :)

hoppas alla får en härlig fredag kväll.

kram

Ciao Bella

Nyss hemkommen från Kista och bio..det sågs filmen Ciao Bella...den var väll ok men absolut ingen film som man ser på bio, utan mer en dagen efter dagen dag...eller när man ligger hemma i soffan från jobbet och är sjuk. Men som sagt den var ok..det stod att det var en komedi men det i fan om det är...inte direkt mer drama.
Jonas var totalt missnöjd med filmen, så nästa vecka ska vi se en film som han absolut vill se men som inte jag vill se...så vad gör man ? jo man har väll inget val.

Idag på jobbet gick det jätte bra med inskolningarna dom är så duktiga de små liven, endast en tjej var ledsen och det var fem minuter innan hennes pappa kom tillbaka. Men annars var de alla super duktiga.
Nu börjar sjukdommarna komma till förskolan..nu är det försylningar, dåliga magar och feber som härjar,,men så e det att jobba på förskola.

Och Sara gumman nu håller jag tummar och tår för dig ska du veta !!!!

Snart tid att sova..imorgon är det fredag jag jobbar 08:15 - 16:30. blir en lugn och avkopplande fredag kväll med bara massa mys med älsklingen..
På lördag kommer familjen Erlandsson till oss :) ska bli super duper trevligt.

den 7:e oktober så fyller jag ju år det är en söndag, så det kommer att vara födelsedagsfest den 6:e oktober..kommer bli super kul. Först förfest sen utgång...

nej nu ska ja gta mig lite vatten  är jätte törstig.

kram kram

morrn morrn

pigg som en lärka? nja men relativt pigg iallafall..solen skiner där ute så härligt det är minsanna att den visar sig.
Idag ska jag inte cykla till jobbet då jag ska fixa en del ärenden efter jobbet samt kanske träffa Jess senare får se när hon slutar på salongen eller om hon har annat för sig annars så vet jag inte vad jag ska göra mer...jonas ska hänga med Tobbe iallafall så det blir kanske eb lugn homealone kväll...

Gud vad jag var hingrig nu, brukar inte vara så här hungrig på mornarna men idag var jag verklighen super hungrig.

Måste till Åhlèns idag och införskaffa mig lite baslinnen att ha på jobbet..

nej nu måste jag göra mig klar....


ciao

Fan kan inte sova :(

Vaknade precis efter att Jonas gick till jobbet imorse klockan kvart över fem...så nu sitter jag här med en kopp kaffe då jag inte kan sova...hade kunnat sova till klockan halv sju iallafall men icke sa nicke..det gick  inte att göra.så det var väll bara att stiga upp..

Ute skiner solen som tur är det gör att man blir lite piggare av bara det...och att sedan ta cykeln till jobbet gör ju allt lättare...då hinner man vakna till innan man börjar jobba klockan 08:15.
Idag börjar inskolningarna på avdelningen 2 på fm och 2 på em.

På lördag kommer familjen Erlandsson på middag *längtar* ska bli hur mysigt som helst, ska jag komma på ngn smarrig middag hmmm får se vad det blir..

Undrar vad man ska ha på sig idag för att orka med värmen som kommer att bli ute...måste rota fram ngt svalt arbetsplagg.

image73
Sakna godingen :( puss på dig

Nej nu blir det en till kopp kaffe tror jag

kram

slut på semestern.... dags att börja jobba igen

Har idag varit på min första arbetsdag på jobbet efter min 5 veckors långa semester..det var faktiskt riktigt kul att börja jobba igen och att man känner sig riktigt utvilad, skam vore väll annat.
Igår kväll kom vi hem från Göteborg det var riktigt trevligt och roligt...var på Liseberg samt shoppade en himla massa..köpte bl.a en klänning, parfym, 3 tröjor, en stickad poncho , en parfym m.m. sen så tog jag även nya hål i öronen..som det letades efter en salong som gjorde hål, men tillslut fann vi den det fanns i Nordstan tha`nk good.

Det åktes även en massa skojjiga saker på Lisseberg som Lisebergtåget, jukebox, colorado och flumride riktigt super skoj...lyckades dock inte vinna några vinster som vissa andra gjorde...ca 4 kg choklad shit vad choklad...hahaha

Har idag cyklat till jobbet det var så skönt att börja göra det igen...imorgon ska jag nog köpa träningskort igen då mitt har tagit slut. Imorgon börjar inskolningarna på avdelningen 4 nya barn ska skolas in...sen återstår det 3 till som börjar lite senare.

Har nyss avslutat städningen gud vad skönt det är att ha det gjort, Jonas säger att jag har städmani  bara för att han inte ser när det blir smutsigt hemma...jag älskar att ha det rent och fint i vår underbara lägenhet. Satt och tänkte förut på vilken tur jag och älsklingen som fick tag i en sådan super fin stor och luftig lägenhet..helt galet, idagens läge hade vi aldrig kunnat köpa denna..då mäklaren sa att den är över 2 miljoner..

På torsdags ska jag ev med min syster och kolla på lägenhet till henne i enskede.

nej nu ska jag ner och slänga massa glasburkar/flaskor samt lämna in pantflaskor på Konsum...

ciao bella

Godmorgon....

Är trött verkligen skit trött fast jag somande tidigt så vaknade jag vid halv 2 inatt av att jag höll på att svettas ihjäl...sen tog det ett tag innan jag kunde somna igen, Jonas verkade inte heller kunna sova så som han låg och vred sig i sängen :) .

Imorse vaknade jag klockan 08:00 av att det RINGDE...fy fan vad sur jag blev..vem fan ringer klockan 08:00 på morgonen....efter tag då jag har försökt somna om så frågade jag jonas vem det var som ringde..och han svarade att det var Jenny...
jaja hur som helst så blev det inte till att somna om, utan nu sitter jag här med en kopp kaffe och försöker bli människa för idag...
Klockan 11:00 ska jonas till banken, jag ska till gina tricot och lämna tillbaka en tröja som det var en fläck på..sen ska jag hämta ut mina skor som e hos skomakaren....sen blir det att kolla på löksmöbler, hoppas jag om det inte är så jädrans varmt ute så att mansmälter bort.

Ikväll blir det att träffa Lottis
Imorgon ska jag till Sara och barnen klockan 11:00.

Igår var jag ju hos frissan det blev skit bra verkligen super duper nöjd...köpte efter det ett par svarta skor på Skorett ochett par vita på dinsko. en fin topp och en vardags topp på gina tricot.

nog för tillfället..hörs senare


ciao

Så underbara

Ååååååååå vilka godingar
image72
               Så söta de är Smilla och Pontus..puss på er godingar

Ett par minnen från Rhodos



                                                                       Minnen från Rhodos

image68
Middag på Rhodos



image69
Vattenland på Rhodos, så ljuvligt

image70
Goda drinkar bjöds det på Rhodos när Åsa dansade på showen


Borta bra men hemma bäst

Nu är man hemkommen från Norrland hem till ljuva Stockholm...ja rubriken säger sig själv borta bra men hemma bäst. Igår när vi kom hem så var det dax att slänga alla balkongblommor som tyvärr inte överlevde torkan i lägenheten, vilket är helt förstårligt. Sen blev det att tvätta en maskin mörk tvätt...då vi inte var hemma fören vid 20:00 så han vi bara med en maskin...

Idag klockan 10:00 ska jag vara på min Jesssicas salong och färga och klippa mitt hår och förhoppningsveta hur det går med hennes kärlek hoppas det fortfarande är ett par. Sen blir det till att åka och läman in sina skor på klackning....
ska även köpa presenter till Smilla, Pontus och Sara som alla tre fyller i nästa månad...vet precis vad jag ska köpa..tihi :)

Blir till att städa idag också..behövs verkligen...ikväll kommer Anna och Magnus hit och hälsar på...Anna lär ju vara rätt stor nu då hon ska föda i september,

hörs säkert senare..nu e det frulle time

ciao

I Härnösand en sväng

Sitter nu i JOnas mammas hem, Hon jobbar idag jag och jag och älsklingen ska på stan får se om jag hitter ngt nice att köpa. NU är det ca 2,5 dagar kvar här uppe i Norrland. Det har varit en mkt lugna semester så nu kan jag väll påstå att jag känner mig utvilad.Och synd vore det väll annars.
Igår kväll var jag och jonas på Hamnkrogen en mkt mysig och trevlig resturang som ligger nere vid båtarna och vattnet i Härnösand. Där åt vi god mat och drack god dryck och bara njöt av tillvaron. Det var även ett bluesband som spelade , vackert vackert.
På måndag när vi kommer hem bkir det till att tvätta och dona hemma, på tisdag ska jag till frissan klockan 10:00 på kvällen ska jag träffa Anna Edling. På ONsdag så ska jag på dagen tillsammans med min käraste kolla på nya köksmöbler, (hoppas att det blir de på EM möbler) på kvällen blir det till att vara med Sofia och Lottis. På torsdag ska jag till Sara och barnen..längtar tok mkt dit saknar dem såååååååååååååååå mycket. På kvällen kommer jEnny och Jimmy. och på Fredag morogn blir det iväg till GÖTEBORG åter igen på söndag kväll...sen börjar jobbalvaret igen
Snacka om att semestern har gått med stormsteg....

Nu ska det ätas frulle....

ciao..