Mätt och belåten

jag och min älskling har varit på en Thai resturang i Sundbyberg smaksens..lätt att det var den godaste thaimat jag har ätit någongång, den var helt suverän. Sen så gick vi hem till västra skonge, skönt med en promis efter att man har ätit. Har nu beställt en tillbaka resa från Norpan till Stockholmo den 22:A juli.

ska se på nyhterna nu innan jag lägger mig, måste även se vädret...måste se hur det ksa bli imorgon då det e den stora dagen för våra vänner Sara och Daniel :)
måste sova tidigt idag då man ska vara utvilad imorgon.

Har iallafall gjort klart allt för imorgon...så det känns bra super bra....

Nej nu måste jag ladda kameran till imorgon.....

godnatt sleep well

En vecka kvar

ja nu har man en arbetsvecka kvar sedan är det semester i 5 veckor!!!!!!!! JIPPI gud vad skönt det ska bli ni anar inte hur mkt jag längtar efter det och hur stort behov jag är av semester...det är inte nådigt.
Idag så v erkar det vara lite halvmulet ute....ska åka och fixa resten till bröllopspresenten sen ska det vara klart :) hihih ja imorgon smäller det...då blir Sara fru Sara Erlandsson :) gumman det kommer bli ett sådant fint bröllop :=) och en underbart eftermiddag/kväll.

Ikväll ska jag och älsklingen  ut och äta på en Thairesturang I sundbyberg, Jonas hade åkt förbi den imorse och vill absolut gå dit idag så det får det bli :)

Igår var jag och Lottis ute och åt på Södermalm ett ställe det var gott men inte alls som förri tiden haha altså 1,5 år sedan...åååå vad lång tid tillbaka.


Idag jobbar jag 09:00 - 17:30...nästa vecka blir skönt då slutar jag tidigt 3 dgr..lovely inklusive på fredagen så jag kan åka till landet tidigt tidigt....

Nej nu ska jag göra mig klar på det sista...

kram kram

hej hallå alla glada

Gud vad det har varit varmt ute idag..vi tog med barnen på långutflykt till Bellivi parken, packade med oss lunch och liggunderlag. Det var udnerbart skönt och alla barnen hade det så underbart roligt...och sussade så gott efter lunchen...vi pedagoger passade då på att sola benen lite *fniss*

Är mätt och belåten har avnjutit en underart god middag tillsammans med min kärarste det blev  one kind om thai mat ala me...gud så gott det var.
Håller på att kollar upp olika företag som säljer säkerhetsdörrar..det e inte det lättaste..och vår dörr har inget standardmått så vissa företag tar 20000:- för en sådan dörr....inte alls kul så nu håller vi på att kolla upp olika företag som kanske e billiagre..så är det ngn som läser detta och vet ngt annat företag så skriv gärna till mig.

Ikväll e det premiär för allsång på skansen som jag lätt ska kolla på..synd att man inte är där...har varit där en gång jag och Anna Edling var där för 2 sommrar sedan och då var det vaaaaaaaaarmt..herre gud milda makaroner vad vi svettades..vi hade med oss ett paraply...som fick skydda oss mot solen..sen kom jonas vi höll plats å¨t honom,...han slapp sitta hela dagen med oss för att få platser...hihih

Nej nu ska jag betala månadens räkningar :( blääääääääää

tjoflöjt

usch vad jag e trött

ja nu e man hemkommen från Dalarna och alla festligheter som har varit där på ön..eller vi anlände till Dalarna sen så åkte vi till ett ställe som ligger mellan Norberg och Hedemora..där tog vi båten och började ro ut till en ö som ägs av Jennys morbror...det var mkt mysigt synd bara att det regna så tok mkt hela helgen..det var fint på midsommarafton iallafall fram tills midnatt..då började regnovädret bryta loss.
mkt god mat och dryck i dagarna 2 sätter sina spår om man säger så ..men det är det värt ibland...det händer ju inte alls för ofta med storparty.

Nu ska jag snart åka och jobba, börjar klockan 08:00 idag..jobbar till klockan halv fem..sen klockan 19:00 är jag bjuden på middag hos Sofia trevligt trevligt..

Och om 6 dgr så gifter sig vårea vänner Sara och Daniel..längtar mkt till det..kommer bli jätte vackert bröllop och trevlig dag/kväll...på söndagen åker de sedan till Turkiet *avis*

Solen lyser ute underbart väder...idag MÅSTE jag pumpa min cykel ..allt för dålig luft i den :(

Nej om man ska ta och göra sig iordning nu så att man kommer iväg sen vid den tid som jag tänkt...vill inte stressa.

ciao

tveka inte

http://www.lyckochans.se/f1b0669780

ja yttligare en dag har gått....

..i trötthetens tecken blir så less på detta vill ju kunna sova om nätterna. Trodde att jag började klockan 8 imorsde men när jag öppnade dörren till mitt kära arbete så möttes jag av frågor som: vav trött du är? men vad gör du här nu? du börjar ju inte fören klockan 09:00...gaaaaaaaaaa vad irriterande..släpade mina ben vidare till personalrummet och våran soffa..slockande och sov i ca 40min skönt som fan.

Idag så åt jag suschi och jonas åt ngn thairätt som såg mkt aptitlig ut....köptes nere från suschistället vid torget dom gör såå god mat...så jag tackar min äslkling för maten.
Har tvättat nu vit tvätt det blev en hel del..vi har även avnjutit jordgubbar ute på balkongen mumsfillibabba..hoppas jag kan sova bättre inatt pallar inte en till natt med att inte kunna sova.

imorgon är det sista arbetsdagen för veckan och jag jobbar bara till 14:00 how lovely.
Snart midsommar afton...

kram kram

tröttare en tröttast

ja idag vaknade jag 4 mimorse pga vissa saker , tänker inte kommentera detta helvete fy fan vad jag e trött....e så trött..så jag kommer väll vara typ medvetslös idag på jobbet och så slutar jag halv fem...gud hur ska ja ghinna packa och fixa? kommer inte att orka...kommer bli en mkt tidig kväll ikväll. usch.


har inget mer att säga....

Truddelu

sitter här väntar på att tvätten skall bli klar...Jonas kom nyss hem..lagom i hågen men helt ok...och han hamnade i sängen så nu slumrar han som en stocka hahahha...
Jag är inte trött i dag heller...hmmmm hade möte till klockan 20:00 idag det gick brapratade med Sofia idag det var länge sen...men vi ska ta och ses nästa vecka iallafall..
Snart är det midommar ..skönt då är man ledig på fredag så det e bara 2 dagar kvar till på jobbet,,,åååååååååå vad jag vill ha semester längtar tok mkt....käner att det behövs.
Efter Sara och Daniels bröllop så åker dom ju till Turkiet..gissa om man e avis...ja gumman det e jag verkligen..gud vad skönt nu ska ha och bara ta  hand om varandra och njta av allt.

nej dags att  se om jonas ska se till tvätten..
Nu önskar jag att min sara gumma kommer in på msn....miss ju gummz

kram kram

Kan inte sova *Suck!*

nej det kan jag inte...sitter uppe i min morgon rocke dricker mitt morgon kaffe...blir så trött på mig själv...somnade ca halv två inatt för att jag var pigg men långt inne var jag itne pigg utrn skit trött...nu vaknade jag när Jonas bagav sig till sitt arbete....och efter det kunde jag inte sova...vilket måste innebära att jag har sovit väldigt oroligt inatt, brukar nämligen aldrig vakna av att han åker till jobbet.

Idag måste jag gå ifrån arbetet för att åka och vaccinera mig , har ju tagit en spruta varje år mot TBE, och nu ska jag ta min tredje spruta...sen behöver jag inte ta fören om 5 år igen.

Idag ska vi ha möte på jobbet mellan 17:30 - 19:00
Jag ska även ha möte med biträdande chefen idag och fylla i vår vfu students rapport..need help to do that.

Ikväll ska jonas på företagsfest med jobbet...eller som de kallar det : företagssprit...om jag känner min äslkling väl så kommer det bli mkt svårt för honom att ta sig till jobbet imorgon *asg*men men han har sagt att han ska jobba imorgon även fast de ska ut och svira ikväll..de ska till grönan.


hoppas alla får en bra dag, så hörs vi senare...

kram kram


gamla bilder

gamla bilder

Tittade igenom gamla bilder i mina mappar i datorn och hittade detta kort. Taget på Gotland när vi var på besök hos Idag och Fredrik...Ja du älskling vad säger man?

Härnösand - Stockholm

Ja nu e man hemma i storstaden igen. Har varit och besökt jonas mamma tillsammans med Jonas såklart. Vi har varit i Alsta som ligger i närheten av Kramfors. Där jonas mamma Ulla-Britt är uppväxt. Vi har haft en superduper mysig helg och bara tagit det lungt. Ätit god mat och druckit gott... Jag har legat i solstolen och solat så nu börjar man få en relativt bra solbränna.
Snart är det bröllop för  våra underbara vänner Sara och Daniel...kommer bli ett sååååååå fint och vackert bröllop..gissa om jag kommer att gråta , ja jag är väldigt blödig...ni som känner mig vet det.

till och från härnösand tog vi oss med Ybuss.
www.ybuss.se  bussresan hem gick fortare, det känsdes som så iallafall. Jonas hade med sig sin bärbara dator så vi hade på den och såg på film samt var ute på nätet då Ybuss hade internetanslutning på hemresan i den bussen. Så det var schysst.

Nej nu ska jag snart borsta tänderna..imorgon börjar jag klockan 09:00 jobbar till 17:30...

godnatt


kram kram

soligt, regn och mulet

ja så har vädret varit idag...just nu lyser solen. för en timme sedan var det mulet och det regnade :( ja det e verkligen blandat.
Dagen på jobbet har vairt bra....jag har varit på grundläggande miljö utbildning idag, det var mkt intressant och lärorikt.
Imorgon öppnar jag och jobbar tilkl 13:30 ..klockan 14:49 åker jag och Jonas till Härnösand det ska bli trevligt att åka upp till Jonas mamma , släkt och vänner.

Nu ska jag se på vänner.
Ikväll kommer syster yster och ska sova över hos oss.

kram och hej

Sara och hennes eu moppe

Sara och hennes eu moppe
Sara kom förbi en stund och visade upp sin läckra eu moppe *vil också ha*..så jag tog på mig min cyklehjälm och så bar vi oss iväg till Solna centrum..fram och tillbaka..gud vad häftigt det var :)...gumman det måste göras om igen.

Utvärderingsdag

jag idag har det varit studiedag mellan 08:30 - 17:30...så det har blivit en lång dag men vi har fått mycket gjort iallafall...så nu sitter jag och avnjuter en kopp kaffe...och surrar med Sara gumman, mkt trevligt.
Imorgon öppnar jag så det blir  att sova rätt skapligt idag.
Imorgon ska min syster på intervju på mitt jobb, som timvikarie. önskar henne all lycka till.

Så imrogn blir det bara att jobba till klockan 15:00.

På fredag ska vi till Härnösand..blir trevligt.

Nej nu ska jag prata vidare med Sara...

kram

Glad

ja ja jippin jippi ja..jag belv godkänd på tentan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
så skönt att inte behöva skriva om den i augusti....


kram kram

den här klänningen ska jag ha på bröllopet...

den här klänningen ska jag ha på bröllopet...
Den här klänningen ska ´jag har på bröllopet..köpt på Gina tricot...
I love that store...


svettig...

..trot s att klockan inte är mer en 07:07...jo det börjar bli riktigt varmt i lägenheten...jag skojjar inte...skönt att komma ut snart...undrar hur varmt det kommer vara på gården idag  varmt antar jag.....går nog iväg med the children där det e skugga. och svalare.

idag efter jobbet ska jag till universitetet ska få tillbaka tentan och ha tentagenomgång...få dommen...bävar för Ig vill att det ska gå bra...har ingen lust med omtenta men vad gör man ?
Kul med internet tävlingar, får alltid en massa roliga tävligar på min mail...men varför vinner man aldrig då? tycker jag e med på så många tävlignar, fast det är väll lika stor chans som att vinna på trav, trisslott osv.

nu ska jag borsta tänderna....


kram kram

vad är det i flaskan? hmmm

vad är det i flaskan? hmmm
kan det verkligen varqa juice  i flaskan?nej tveksamt.....snare en vit vätska med lite starkare procent en vad juice har...

Minigolf och shopping

idag vaknade jag klockan 10:00..rätt pigg faktiskt trots att jag var hemma klockan 03:30 imorse..Lottis och jag var på Snaps efter att suttit på hennes balkong...en lyckad utgång...mkt dans blev det och en hel del skratt..så jag kan sumera den som kul...när jag kom hem och lade mig så slockande jag direkt..
Idag har jag och min darling städat lägenheten eller det var mest jag som städade, Jonas gjorde massa andra saker...sen sp bestämde vi oss för att åka ut till Frösunda i Solna och spela minigolf...
och jag kan lova er att jag tillhör väll inte eliten i golf...Jonas fick 64 p och jag 79p...om man säger så här det märks inte att jag har fotfollsproffs i min släkt...jag har verkligen fått ens ngn liten fotbolsgen...Verkar som om kusin vitamin fick allt...

Jag har shoppat min klänning idag till bröllopet... och Jonas köpte ett par skor och en jätte fin pikè som han ska ha till sina shorts.

Ska ta en liten powernap innan jag ska böjra med maten...om man säger så solen och utgång sätter sina spår...fast det är det värt ibland...


see ya


Jonas kollar in banan

Jonas kollar in banan
Jonas kollar in golfbanan som han ska spela på...

Svetten lackas

Spinningpasset idag var nästan fullt..vilket jag inte trodde.Jag skojjar inte när jag säger att jag höll på att svimma...ett tag var det så sjukt jobbigt...jo jag blev dyngsur...utan att överdriva. Efter det så gick jag och Anna och tog en sallad, sen så kollade på lite på Maraton som gick av stapel idag...sen så ringde Lottis hon sa att vi skulle sitta ute på balkongen och dricka lite cider och samtala..så det blev att ila till bolaget, klockan var 14:45 när hon rigde så det var på håret att jag hann...sen så åkte jag och Anna till mig och lämna av träningskläderna samt min cider sen så tog vi riktning till Solna Centrum hittade ett hello kitty set som jag köpte så söt.Har även laggt undna klänningen som jag kommer att ha på mig på bröllopet....skor ska jag låna av Anna...så imorogn ska vi inhandla delar till Jonas outfit :).Samt städa...Har nu ätit äggmacka..orkar inte äta ngt varmt i denna värme idag har det varit outhärdligt...

Ska duscha nu så jag kan åka till Söder och hmmarbyhöjden.

kram kram

Helg igen :)

har avnjutit en as god middag med min darling :) och haft massa go snack...haft en bra dag på jobbet trots att de flesta e i en jobbig trots just nu gaaaa...men men det höär ju till..
Ikväll blir det soffhäng med älskling vi ska se senaste Beck filmen kommer inte ihåg vad de heter..men den lär ju vara bra.

Imorgon blir det spinning klockan 11:30..ska träna med Anna Edling f.d Möllberg..sen ska vi ta en fika...sen blir det hem och mysa med Jonas får se vad vi ska hitta på för skoj..på kvällen ska jag umgås med Lottis.
På söndag blir det spinning igen skönt som fan.

Snart är det bröllops tider för Sara och Daniel..så på söndag ska jag och jonas kolla upp vad vi ska ha på oss på bröllopet, jag har snart gjort klart skivan som ska spelas på bröllopsfesten också bara lite finjusteringar kvar :)


nu har jag nog inte ngt mer att skriva...


kram kram

En lång power nap

Solen har verkligen skinit över hela vår vackra stad hela dagen.. Lottis och jag tog med barnen på en långutflykt idag till Haga parken verkligen underbar utflykt  och jag lyckades såklart att bränna mina axlar...jag sa till mig själv: nu ska jag bara sitta en liten liten stund i solen Ååååååååå va dskönt det är..och japp när vi kom tillbaka till förskolan så sa alla..glömde du solskyddsfaktorn eller? jo tack det gjorde jag...så imorgon ska jag smörja den på mina axlar, tur är iallfall att jag inte har ont.

Ikväll ska min syster sova hos oss men vi har inte hört ett ljud från henne men hon ringer väll hoppas jag, så att man vet när hon kommer.

Idag när jag kom hem från jobbet och hade ätit mat så tog jag mig en powernap fast inte så kort som den ska vara utan 40 min istället...mmm ja jag var trött så det behövdes kan jag lova...
Och min bettskena e borta jag har tappat bort den i sänge och nu e den spårlöst försvunnen hmmmmm......
så nu måste jag leta..

kram kra

Sol sol sol varmt varmt varmt

jo jag tycker visst om värmen och solen men när man sitter på balkongen och ska äta romatisk middag och man får fläkta med armarna så att det ska bli lite svalare så är det faktiskt ganska jobbigt...men men hellre värme en kyla. Idag har jag och jonas varit å sightsing på andra delar av Solna..riktiga mysiga ställen...åt lite glass på vägen och bara njöt.
Vi har även planterat om blommor..och utökat vår balkongplanterig med vitlök, avokado, sallad och paprika :) det blir säkert bra detta.

Ikväll e det fotboll sverige - island och jag ska kolla på det idag tillsammans med pojken min...ibland får man offra sig.

NU ska jag ta en dusch...


kram kram

Sveriges nationaldag

Japp idag e det Sveriges nationaldag men inte nog med det. Jag och Jonas firar 4,5 år också så idag blir det dubbrlfirande :)...det e sjukt varmt ute. Jag ska åka till gymmet snart ska bara dricka upp mitt kaffe...ska även ut och gå och sola idag med tror jag minsann..ska höra med älsklingen vad han vill göra idag...

Ska nu boka en tågbiljett hem till mamma och pappa nu...åker hem den den 6:e juli till dem..
Snart är det bröllop också för Sara och Daniel..jag måste på allvar nu bestämma mig för vad jag ska ha på mig..undrar om Jonas ska ha på sig det han nämde häromdagen....det e fint iallafall.

Tycker så synd om Molly. Igår så fick hon gå hem från jobbet för at hon fick 38.1 graders feber det e verkligen såååå synd om henne...Jag skickade ett sms nyss till henne får se om hon orkar svara,  vill inte ringa ifall hon e totalt däckad.

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och boka tåg...

kram kram

Några av oss som var med på middagen

Några av oss som var med på middagen

MIddag på flying scottsman....jätte god mat och trevlig stämmning...mkt lyckad avskedsmiddag för Britt
(Britt är hon som sitter bredvid mig)

jag och my darling

jag och my darling
Jag och min älskade ..varför måste han alltid få till ett sådant leende? älskling kan du inte se lite seriös ut iallafall? *love*

Middag vid pampas marina

Middag vid pampas marina
Norrlandsbesök...Här är Robert och katarina på resturangen vid pampas
Marina...

resturang och norrlandsbesök

på jobbet idag har det varit lungt...inget spec som har hänt..det har varit vväldigt varmt iallafall på gården...så vi tog med barnne på en annan "gård" på eftermiddagen.
Nu sitter jag nyduschad och lite uppklädd...jag och jonas ska nämligen ta med kompisarna Robert och katarina som är här på besök från Norrland Härnösand...dom är här och går någon kurs eller vad det nu var som Jonas sa.. så vi ska ta med dem till en underbart god/mysig resturang som ligger vid pampas marina i våra hemtrakter.
http://www.sjokrogen.com/index. besök gärna den resturangen den e suverän.
Åååå vad hungrig jag blev nu och Jonas har inte bokat bord fören klockan 19:00 kurr kurr i magen.

Hoppas alla har haft en bra dag och att ni får en lika bra kväll.

kram


Snart dags att sova...

Söndag kvällen närmar sig sitt slut :( så nu närmar det sig en arbetsvecka..dock lite kortare....eftersom det är sveriges nationaldag då är vi lediga :) så de tblir då bara 4 dagar att arbeta,
Har idag tränat klockan 17-18 spinning pass för ledaren Terese hon e så grymt bra.
På kvällen kom Lottis över på middag..trevligg trevligt...

Nu ska jag sova e grymt trött....


kram och sleep well

gammal minnen

gammal minnenSitter och kolla på gamla bilder....och kom in på min mapp med bilder från min examensfest...och hittade bilden på sara gumman... gud vilken rolig kväll detta var..något man inte glömmer...Love you gummz..

Söndag...med allt vad det innebär

Söndag morgon..vaknade vid halv sex att mannen i mitt liv ligger och jämrar sig för något bredvid mig..och ojjar sig för sin huvudvärk. Han och grabbarna Danne, Peter och Danne var på svensexa på grönan...dom hade hade haft det mkt roligt och kvittot på denna roliga kvällen blev väll en regäl huvudvärk.
Klockan 23:30 kom ja ghem med taxi från Sara...jonas mötte mig och betalade min taxi...jag sa att ta med min plånbok ner, men han orkade inte leta efter den så han tog sin..visst det går välll bra för mig :) plutten hade laggt sig ner i sängen för att sova, men steg genast upp när jag stod utanför i taxin...snäll du är min libling.

Hos sara så åt vi tacos, hallonpaj, godis och så drack vi lite vin..och snacka massa..så det blev mkt prat och skratt... jag menar vissa saker e helt otroliga att de händer eller vad säger ni tjejer...om jag säger badhus, och naken bilder så behöver man itne säga mer..
Ja det var verkligen en toppenkväll....


Idag blir det städning och ikväll blir det ev spinning.


Nu ska jag äta gröt....

kram kram

Godmorgon sthlm


ja nu e jag uppe..varför då undrar många? jo för att 08:49 tar jag tuben mot universitetet..Tove har nämligen sin tenta idag...*hackar tänder* jag kan säga att mellan 1-10 på nervösskalan så ligger jag på 9,5...så man kan säga att jag har nerver i kroppen som inte sitter riktigt stilla... När tentan är slut klockan 14:00 så är jag fortfarande itne lugn för då ska jag gå och fundera över hur det gick ...eller det e klart att jag e mkt lungnare för då är det ju förhoppningsvis över...och går det åt helvete så får jag väll göra om den i augusti det är inte ,mer  med det.

I eftermiddag kväll ska jag till Sara gumman...dit ska även Mia och Jenny (daniels syrra) vi ska äta tacos och bara mysa och ha det treligt, en riktig tjej kväll :) kommer bli nice¨..medan grabbarna har svensexxa...


Nej nu måste jag göra mig klar....


ciao

på återseende