sjukt......

jag bara undrar, imorgon är det 1:a juni..och det känns som det är sista oktober ute kallt och ruggigt minsann usch vill ha sommar nu.
Haft en bra dag på jobbet riktigt bra...hade bara 7 barn idag, ett barn kom fast vi inte trodde det, jag pratade med mamman i telefon och sa: Är han verkligen frisk? för vi vill INTE att han kommer tillbaka hit till förskolan om näsan rinner och han hosta.( vi skickade hem hnom i måndags för att vi torkade hans näsa var 5:e minut...han hostade så det hördes att det satt långt ner i lungorna)..så han var hemma i 2 dagar..förstå  2 DAGAR!!! och sen påstår att han e frisk..ja det e sannslöst faktiskt...och så sa mamman i telefon: ja vi får se om han kommer då, vi avvaktar lite, och som gubben i lådan kom far och son i på avdelningen...och jag kan lova er alla att det har gått åt en hel del papper denna dag. Och  måste  dessa föräldrar som gör så här jämt alltid säga: Ja men han/hon var pigg hemma och har ingen feber... men HALLÅ det handlar inte om det, barn är oftast piggare hemma..samt sjukdommar handlar inte alltid om feber...snor smittar...gud vad jag längtar till nästa föräldrarmöte, då ska vi pedagoger ta upp det här och verkligen vara hårda..sen så ska vi be en pappa som alltid har sin dotter hemma när hon e minsta lilla sjuk...och han ska få berätta hur det är/känns att vara nästan ensam om att ha sitt barn hemma när det e sjukt i minst 1 vecka och komma tillbaka till förskolan och mötas av barn där snoret hänger långt in i munnen....så det kommer nog bli bra....som sagt det finns verkligen föräldrar som verkligen lyssnar på en och tar en på orden när man säger att han/hon e sjukt....man ringer faktiskt inte hem deras barn för skojs skull....

Håller nu på att laga mat det blir potatis och fiskbullar  yammie yammie tycker det e gott både gott och nyttigt.
Jonas har somnat i soffan....inatt had ejag tydligen pratat så mkt i sömn att han var vaken mestadels...vilket man ser resultat på nu... Zzzzzzzzzzzzzz.....

Ikväll blir det plugg plugg plugg...

Nej dags att känna på potatisen

kram

plugg plugg plugg

Sitter här i min ensamhet och pluggar, eller pluggar gör jag inte nu jag har pluggat klart för idag...har pluggat 4 timmar det får räcka tycker jag iallafall. Jonas är på föreningsmöte, men jag fick lov att stanna hemma och plugga jag menar jag måste plugga hela tiden nu känns det som fram till lördag morgon.

Idag har det varit en as  stökig dag på jobbet usch säger jag bara...vissa dagar verkligen suger...man har knmappt inget tålamod när vissa saker inträffar.

nej nu ska jag borsta tänderna och sova..hoppas jonas kommer snart..


kram ocjh godnatt

Mulet även denna dag

ja idag nu på morgonen när jag vaknade och tittade ut så var det exakt lika gråmulet som igår :(..bäst att jag tar med mig min ny inköpte regnponcho...som jag köpte ¨på Åhlèns igår...den e jätte bra att ta när man cyklar....idag kommer det två familjer och hälsar på på eftermiddagen vars barn ska börja hos oss i augusti...spännande..speciellt när de valt vår föskola som 1:a handsval :).

Ikväll ska jag och Jonas på föreningsmöte klockan 19:30, ja det e ju inte så spännande sådanna möten men det e lika bra att gå på dem...man får ju faktiskt veta vad som försegår i vår förening och våra hus här.

Ja nu har jag inte så mkt mer att skriva....


hörs säkert senare

kram kram

Måndag - regn

Idag har det verkligen varit så tråkigt väder ..regn regn regn....men barnen på jobbet har inget emot det , vilket är huvudsaken....och det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder.
Efter jobbet så cyklade jag till gymmet på fridhemsplan och körde kondition samt styrka..imorgon blir det vila medan på onsdag spinning..skönt det.

Har nu avnjutit en god vardagsmiddag med min älskling det blev pyttipanna med rödbetor och ägg. gottit.

Jonas har varit hos tandläkaren nu på eftermiddagen så¨han har lite svårt att prata då bedövningen fortfarande sitter i...han ser allt lite sne ut i käken , stackan.

Ja nu ska jag plugga inför tentan :(

kram kram

Söndag...snart ny vecka

ja då var det söndag eftermiddag...gud vad helgerna går fort usch...Ååååå vad jag vill ha semester :) fredag den 6:e juli så är det min sista arbetsdag inför min 5 veckors långa semster...ska bli så underbart :) helt fantastiskt skönt ska det bli.
Idag har vi städat jag och min älskling...det går fort när man är 2 som hjälps åt...och när man delar på städuppgifterna. Sen så har det blivit massa plugg för min del. för på lördag nästa vecka klockan 10:00 så sitter jag på universitet och skriver min tenta i barns språkutveckling...undrar vilken kurs jag kommer läsa sen? jag tycker det är kul att läsa lite kurser då och då att uppdatera sig samt läsa sig massa nya saker inom mitt läraryrke.


Klockan halv fem idag ska jag träna spinning på sveavägen (friskis) ska bli lovely. ikväll klockan 19 ska jag och jonas träffa styrelsen , spännande...de vill ju att ngn av oss ska gå med. Får se hur det slutar.

Håller på att laga lunch det blir köttfärslimpa, kokt potatis, lingonsylt( tyvärr inte hemmagjord, den har redan tagit slut) och sallad till...gottit..älskar husmaskost...

Nej nu måste jag gå och kika i ugnen om köttfärslimpan är klar..

tjohej

Next....

japp denna film såg jag och jonas ikväll..och det var inte bruce Willis som var med och inte jack Nicolsen utan självaste nicklas Cage som var en av de i huvudrollerna *asg* Sara du förstår vad jag menar...ja menar de e ju lite skillnad på dessa män.

Innan vi såg filmen Next så gick på resturang Hollywood i Kista gallerian det var mkt gott , tack för tipset Sara....smakade underbart gott.blev riktigt mätt kan jag lova.

Imorgon ska jag och älsklingen städa, sen ska jag träna...på eftermiddagen ska vi ev träffa mamma och pappa och på kvällen skall jag och Jonas på möte klockan 19:00 ja man kan säga att det blir en fullmatad dag/kväll.

Nej nu ska jag sätta mig och njtuta på balkongen :)


kram kram

Pontus gungar

Pontus gungar
Pontus gungar i lekparken  :) sötis killen

skruttan...

skruttan...
Ja här är hon den undebaraste lill flickan som finns...Smilla isin vagn, med sin nya
tröja som hon fick av mig idag :)

Underbar morgon

Ja det e så underbart vill jag lova....solen skiner allt e bara underbart e så glad..allt känns så fantastiskt.. Sovit gott även fast Jonas nu sa att jag har skrikit och pratat i sömnen vilket jag inte har en aning om, konstigt att han kan vara så pigg även fast jag har hållt låda *asg*
Snart ska jag göra iordning mig, sen ska jag åka till min underbara Sara och barnen :) gud vad jag längtar...tåget går 10:22... MOT NÄLSTA PLAN *fanfar *

Ikväll ska vi på bio, vi ska se filmen Next...får se om även middagen blir i Kista, återstår att se.

Gud jag måste också hitta kläder att ha på mig på bröllopet, fasen måste hitta en klänning eller kjol och top..ja det ordnar sig säkert ja det e klart jag hittar det..men man kan ju känna en liten lätt stress när man inte hittar saker...jag har beställt en klänning på Halens undrar om jag kan ha den kanske eller om detn e på tok för vardags...hmmmm när den kommer får jag fråga Sara vad hon tycker...

Imorogn kommer mamma och pappa hit de ska hjälpa min syster och kolla på lgh...jag ska ockå kanske med.imorogn kväll ska även jag och jonas på samtal med styrelsen i ca 10 min. De vill att ngn av oss ska gå med i styrelsen, visst det är ju kul att de tycker det men vi får se vad vi känner för. Jag tycker att Jonas e mer lämlig för sådant en jag. Och jag har så mkt en då känns det som.

Puss och kram vi ses på sta`n

inte bara söndagsbilister som e långsamma

ja det e verkligen sant..jag cyklar till och från jobbet...och det finns verkligen otroligt långsamma cyklister..jag menar måste man cykla så sakta att en annan får stanna upp varannan sekund för den framför inte kan trampa runt pedalerna ordentligt?..blir galen...snälla kom igen ni...det e inte bara ni sölmasar som ska fram i trafiken.

Och sara jag hoppas att läkaren på måndag e bra...och ni ge er inte...jag vet att ni inte kommer att göra..det men jag håller med om det vi pratade om vissa läkare blir man helt förvånad över att de får vara läkare...
Hoppas även att lilla pluttanmår bättre och att det försvinner snart....
Imoorgn ska jag till er LÄNGTAR.

nu ska jag umgås med min älsakde sambo.



kram kram

Åååå herre jisses

idag har jag jobbat 8-16:30...en bra dag har det varit inget spec som har hänt på jobbet. Efter jobbet så rusade jag iväg till min fanstastiska frisör Jessica, hon e verkligen helt gudomlig på att få mitt hår skit snyggt...synd att frisyren inte är lika hållbar och blir lika bra av mina frisörhjälpmedel...det spelar ingen roll att hon säger: det är bara att föna så här spraya mer här och mindre där göra si och göra så...visst säger jag och nickar och tänker...ja det har jag försökt med de senaste 3 åren jag varit din kund...hahaha..ja ja jag försöker så gott jag kan.

Jag blev också väldigt cjockad och förvånad när hon berättade för mig att hon har dumpat sin kille efter 4 år..och anledningen till det var inte nådig....säger som hon Jannice i vänner OH MY GOOOD!!!!

men men så är det med livet ibland det kan ge heftiga vändningar.


Imorgon är det fredag, jag har bytt tid med Lottis så jag ska stänga imrogon åt henne för hon skulle bort...men det e inte hela världen. På lördag ska jag ta färden mot Nälsta Plan  till Sara, Daniel ocjh barnen gissa om jag saknar er , SÅ HIMLA MYCKET! ska bli super mysigt.


På lördag kväll ska jag och jonas ev ut och äta på pampas marina med Sofia och Jan, om vädret tillåter..och vädergudarna vill ge oss sol..annars e det inte så mysigt...nej tack inget regn...utan sol sol sols sol sol...


Nu ska jag dricka kaffe, sen ska jag plugga :(


kram kram


Onsdag med tandläkarbesök

Idag efter att jag slutade på jobbet klockan 15;00 cyklade jag och köpte present till Sofia som fyllde år i söndags, men hon skulle ju komma på middag hos mig och jonas ikväll..fast jonas skulle bort till Robban.
Jag köpte ett par örhängen det var av sötvattenpärlor. jätte fina tyckte iallafall jag.
Sen så drog jag till cykleaffären för att visa upp cykeln för att den låter så sjukt mkt...men hon sa att den låter som den ska..vilket inte jag tycker men tydligen så gör den det hmmmm.... sen så begav jag mig till tandläkaren på fridhemsplan...när jag kom dit upptäckte jag att båade tandborsten, tandkrämen och bettskenan var borta...ok tandborsten och tandkrämen är ju ingen katastrof..men bettskenan som kostar som ny 3100:- vilket jag inte käner att jag har råd med..
Ringde Lottis som var kva rpå jobbet, hon sa att den inte fanns på jobbet...jag var bergsäker på att den fanns på jobbet men den fanns tydligen inte där..
Iallafall efter besöket i tandläkarstolen utan större bekymmer så begav jag mig både till cykelaffären och smyckeaffären för att se om påsen av misstag hade smitit ut ut väskan, men det hade den inte...fan täntke jag var e den??????????????? jag cyklade fort till jobbet för att se om den låg där iallafall...visst litar jag på att Lottis hade rätt men jag kände jag tar en extra gång....den får bara inte vara borta...jag öppnade dörren till omlädningsrummet och under en av mina miljoner tröjor jag har där på stolen så låg ALLT!!!!! gissa om jag blev glad, klumpen som legat i min kropp släppte, och kalkylatorn som bedrevs på högsta energi i min hjärna slockande...Yes jag behöver inte ödsla 3100:- och 2 till tandläkarbesök denna månad , för nu har jag hittat min bettskena som jag faktsikt inte kan sova utan.

Sofia kom strax efter sex...vi åt raggmunk med tillbehör vatten till det, sen glass och lite vitt vin..mat och pratstunden befann sig ute på vår bedårande balkong :) med solen som sken upp över solna.
och föresten så blev Sofia mkt glad över presenten...så det var ju tur *pustar ut*

kram och godnatt


Jobb och gårdsfest

Sitter här och grubblar *mmmm* verkligen. Idag har vi haft gårdsfest på jobbet det gick jätte bra fast innan själva festen så var det så himla mkt alla barnen var as nerviga på att få klä ut sig..tror ajg räknade till ca 5 st barn som var pippi bara på vår avdelning...hihi så söta det var, några var mpnster, superman, katter , nyckelpiga m.m. ja hur som helst helt bedårande.
Jag var fè/prinsessa/snövit hihih jag kärt barn har många namn det må jag säga. Men det var kul iallafall

Sitter nu och fnderar på om jag ska sätta igång tèh kokaren så att jag kan koka mig lite tèh. Jag har inhandlat en ny sort på hälsokost affären.

Nej nu blir det inget mer bloggande idag..ingen lust..


kram

Ja det e mkt med människor

idag efter jobbet så cyklade jag hem...lånade jonas busskort åkte in för att skulle köpa ett par skor som jag her sett ut, som passar både bra till maskerade men även till vardags.. Naturligtvis fanns inte min storlek FAN vad irriterande klockan passerande halv sju och jag täntke ok vad gör jag nu..jo jag bad hon i affären att kolla på din sko i Kista om de hade min storlek..och yes de hade dem...när jag väl kom dit och skulle pröva mina skor så hittade jag inte dem i affären.. Expediten sa: nej men de ända silver skor vi har e dessa och visade mig ett par som kostade 200:-, jag berättade för henne och sa att de tinte var dessa skor jag sökte och att det var en annan expedit i en anna din sko affäre som sa att ni hade 10 par i min storlek...hon envisades med att säga nej vi har inte dessa....och att jag borde ha tagit med mig artikel nummret...men ursäkta mig men hur många kunder gör det? Räcker det inte med att hon i affären sa att de hade min storlek..
Sen sa hon: ja just ja nu kom jag på dessa skor hart vi med...och pekade på de skor jag ville ha..men herre gud hur svårt kan det vara?

men nu e min outfit klar.....så imorgn eftermiddag e det MASKERAD!kort kommer senare...

nu ska jag läsa...

kram

Ny dag..

Jag då får man se vad som händer idag på jobbet...hur många som har tillfrisknat under långhelgen.
Jag mår iallafall primaballerina. Idag efter jobbet ska jag till din sko och köpa de där skorna , måste ringa till dem och be dem lägga undan om de har dem. *hoppas*
Ilördags när jag körde till Fimpan så lyssnade jag på en gammal låt med The Ark, jag tror den heter Ååå lord, den e iallafall hur bra som helst.
Igår innan jag lade mig så ringde jag och gratta Sofia som fyllde 25 år igår..synd att jag och Jonas inte kunde vara med på middagen/festen i lördags men så kan det vara ibland.Surrade även med Ida  miun gamla barndomsvän..det e märkligt...man behöver inte ses ofta utan det kan vara månaders mellanrum och det spelar ingen roll..för det är desamma varje gång man pratar med varandra...känns som man sågs igår..roligt.

E även glad att det går bra för min träningsform och resultat till minskning runt midjan och på andra ställen, medans under vissa dagar så känner jag mig som om det inte har hänt ngt alls det e verkligen skummt detta.

ute skiner solen...

vad händer annars i veckan:

Måndag: JObb - köpa skor
Tisdag: Jobb med gårsfest så det blir säkert mkt att fixa med efteråt - träna
Onsdag: Jobb - tandläkaren - Sofia kommer på middag
Torsdag: jobb - träna
Fredag: jobb - träna -Sen kommer ev Pline och Petra
Lördag och söndag: Now plans so far...återstår att se vad man hittar på..om ngt spec dyker upp..

Nej nu ska jag gå och borsta tändera och susa med cykeln till jobbet... säger bara MOT ODENPLAN!

kram och på återseende

Sebbe och Linda

Sebbe och Linda
Mor och son :) så söta så

Hemma igen :)

Kom nu hem från mamma och pappa har varit där hela helgen..haft en underbar helg...har även varit hos Tessa och Tommy och deras Embla, samt hos Linda och Sebbe..verkligen varit hur super mysigt som helst.....synd att tiden går så förbannat fort. Men jag åker ju hem vecka 28 då har jag semester sen kommer jonas vecka 29..så det blir 2 veckor på landet, då blir det till att träffa dem igen :).

Ringde även vårdguiden idag tur att man äntligen kan få prata med ngn som lyssnar på vad man säger, ibland kan dessa sjuksköterskor vara en plåga att prata med..men inte hon idag *tack*

Nu är man tillbaka i stockholm igen känns bra...på tisdag är det gårdsfest på jobbet , det kommer bli coolt.
Pratade med Jenny nu hon har fått as starka mediciner för sin värk i benet,...stackars henne..lider verkligen..hoppas hon får opereras snart.

Nej nu ska jag umgås med min kärlek.


kram kram

Mardrömmar igen :(

Usch jag har drömt så hemska drömmar om kidnappning, mord m.m. varför drömmer jag detta? vad e det för fel? vaknade en gång efter att Jonas åkt till jobbet av denna dröm...sa till mig sjäölv somna om nu utan denna dröm..det gick bra en liten stund, men sen kom den tillbaka igen  gaaaaaaaaaaaa. Hde tänkt att sova till nio iallafall men icke.

Så nu har jag ätit frulle, ska snart dricka kaffe också..packa väskan och ev träna spinning inannn jag åker hem till mamma och pappa fast det blir bökigt att ha med sig massa saker till dem ..men jag vill ju..men vi frå se om hur mkt saker jag ska ha med mig till dem..beroende på det vår jag se om jag får plats...

Som sagt jag åker till päronen idag..sak umgås med dem samt träffa Linda och Tessa och lilla Embla.


nu ska jag dricka kaffe

kram

västra skogen - sundbyberg

2 mkt trevliga orter. Jonas och jag gick från oss till Sumpan det tog inte alls så lång tid..en rask promenad.Sen in på det stora nybyggda Ica Maxi som är relativ t nytt....har aldrig varit inne i en så pass stor mataffär, den slår willys och prisextra med hästlängder...så när vi ngn gång skaffar bil eller lånar bil så lär vi ju ta den mot Ica maxi...och inte alls dyrt heller helt super.

MIn mage håller på och krånglar så jag vet inte om jag vågar gå på spinning, inte kul om man måste srpinga ut akut för att gå på på toaletten...vet inte var det kan vara, kanske ngt jag har ätit.

Även på maxi så köpte vi pumpafrön och blomförn som hette sömntuta..gulligt och så tyckte Jonas att detvpassade mig :) .

Hoppas alla har haft en bra dag och får en lika bra fortsatt dag.


so long

ciao

Ledighet underbart

Torsdag och kristihimmelfärd vilket innebär ledighet...underbart..shar ätit frulle fast jonas började koka ägg så jag ska ta ett ägg också och en grande cup cofie...mummakardemumma.
Ska ta en långpromenad idag med my libling ..sen klockan 16:00 ska jag nog träna I guess...fast jag har haft lite feber nu på morgonen så jag får se hur det blir.
Trur att man e ledig imrgon med om det skulle bli mer.

Nej nu ska jag gå till min majestät Jonas..

på återseende

tjingtjong

Hemma igen

har varit på Stockholms universtitet nu...idag var det en otroligt givande föreläsning av Ulla...Ulla Ulla hon e verkligen en super pedagog och föreläsare...hon plockar fram det där lilla extra som gör att man får sig en extra tankeställare vad det gäller många saker på sin avdelning på förskolan vad det gäller barns språkutveckling..och man får så många bra tips på vad man kan göra för att underlätta för barnet och för föräldrarna hur sammarbetet kan se ut. Ja som sagt en himla massa bra tips.

Nu sitter jag här igen och reflekterar dagen och kvällen..ganska skönt att göra det ibland....Jonas kollar på Heros på tv, ngt som jag inte tycker e så bra.
Kvällen middag idag blev suschi mumms fillibabba...ja menar ibland måste man verkligen unna sig det där lilla extra som man e så sugen på.

Imorgon är det kristihimmelfärds afton....och man e LEDIG så skönt att man har ett jobb där man inte arbetar röda dagar :) tänk när man pluggade och jag jobbade som både barnflicka, väktare och vårdbiträde och man såg till att jobba på varenda röda dag för den där extra slanten...vilket slit det kunde vara ibland...man jobbade natt som väktare ute i Hallonbergen/Rissne röd dag för då gav det extra mycket..eller varför inte sitta stilla på en hårdpall en hel natt för att få den där extra tusenlappen som gjorde att jag kunde unna mig ett par nya jenas? ja ni hör ju hur det låter, men å andra sidan så fick man ju inte så mkt pengar av att plugga..ja menar att leva på csn var inte så lätt alla gånger.

Funderar på om man ska städa imorgon..men Ååå det var ju inte så länge sedan..men ni som känner mig vet ju att jag städar ovanbligt mkt nuförtiden, tycker att det blir smutsigt typ dagen efter man städade...

Nej nu säger jag godnatt...ska umgås med min sambo

kram

LÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG HEEEEEEEEElG

Ja nu e det onsdag, fast det känns som fredag..eftersom nu e jag ledig i 4 dagar, helt underbart känns det...ikväll e det kurs med kurt hahaha....nej det känns verkligen super skönt. Vet itne vad jag och jonas ska göra imrogon på vår gemensamma lediga dag. Jag är även ledig på fredag, det e inte älsklingen...:( . Jag åker till mamma och pappa på fredag..ska bli skönt att komma bort ett tag..behöver det verkligen känner jag.


Snart e det gårdsfest på jobbet, på tisdag närmare bestämt..då är det även maskerad, jag ska vara sago fè hihi ska ha vit kjol, silver linne, krusat hår, silver skor och silver spray, tiara i håret samt ett trollspö :).

Nej nu måste jag göra iornding mig så jag kommer iväg till universitetet....


hörs säkert senare...

kram kram

dagen som har gått:

På jobbet gick det bra som vanligt....vår miljö e ju så stimulerande så man märker att barnen verkligen stormtrivs..
Efter själva jobbet altså med barnen så hade vi arbetslagsmöte...också givande...pratade om avskedsmöte för en som går i pension..det kommer bli nice...det e en överaskningsfest :).

Ikväll kommer min syster Anna det ska bli trevligt, mkt trevligt tycker jag...
Imorgon börjar jag klockan 07:30 samma tid som idag fast jag öpnnar ju varje onsdag och öppnar var fjärde tisdag så nu blir det 2 öppningar på raken igen.

Imorgon ska jag sätta upp lappar för alla som bor runt omkring vår förskola om att vi ska ha gårdsfest den 22:a maj på förskolan, så att de e medvetna och har överseende med detta.

På fredag åks det till mamma och pappa över helgen.

Ciao bella


godmorgon godmorgon

Detta blir en super kort blogg...idag e det Tisdag och det kommer bli en låååååååång dag för mig på jobbet. Börjar jobba halv åtta sen har vi möte ikväll så jag kommer itne vara hemma fören vid 8-halv nio...Zzzzzzzzzzzz..
Önskar er alla en underbar dag...

kram sålänge

Hujeda mig...

trött efter kvällens spinningpass...men det var det värt gud vilken fantastisk tränare med glöd..ja hon e verkligen super bra...
Har nyss avnjutit en måltid..sen middag mn det blir så när jag tränar sent.

Idag var det en super bra dag på jobbet verkligen kanon bra..verkligen motsats till förra veckan. Men som sagt alla har vi våra dagar det må jag säga.

Funderar om jag ska ta och läsa min språk bok som jag har till kursen...men just nu känner jag ingen lust..men men det blir väll bättre...

Nu kom min älskling med kaffe mumms filibabba...

Det e verkligen konstigt hur saker och ting kan ändras...men men så e ju själva livet..vissa saker som sker trodde man aldrig skulle hända...


kram

skumma drömmar

drömmar e som strömmar, jag har tidigare skrivit att jag har en förmåga att drömma de mest konstiga drömmarna som man någonsin kan drömma. E hjärnan så fullt med olika intryck och tankar att den inte ens får varva ner på natten? eller vad e det frågan om? jag funderar skarpt på att besöka en drömmtydare....för att få ngt kolla på vad det e som försegår på nätterna.

Vill ge ett lycka till till dig idag gumman...lycka till sara, jag trro på dig, det kommer gå bra..ring mig sen!

Idag börjar jag 08:00.. idag ska det regna hela dagen tydligen.
Åååå vad jag längtar till semester...känner att jag ge i stort behov av det nu...har inte haft en ända dag frånvaro från jobbet..inte en ända sjuk dag.och det e verkligen unikt...Tror bestämt att jag e den ända på enheten faktiskt..
Men man e ju olika mottagliga mot sjukdommar..och jag har väll en stark motsåndskraft mot baciller...så det e jag bara glad för...

nej nu ska jag göra iordning mig....

kram kram

Och som vanligt vann fel låt...

Hur kommer det sig att det alltid är fel låt som vinner? jag fattar inte....kalrt att Serbien vann...då alla öststater gaddar ihop sig och röstar på varandra...ja snart vill man ju inte följa denna dynga...det går banne mig bara ut för.
Idag ska jag träna klockan 3 ska köra styrka och konditon.

Ikväll kommer Lottis vid 18:00 tiden och hälsar på...

Även idag skiner solen med sin frånvaro..vart e det vackra vårvädret? varför måste det regna på helgerna? det e inget skoj alls...

Nu väntar en ny arbetsvecka...fast det e bara 4 arbetsdagar...på torsdag e vi ju lediga..då det är kristihimmelfärd,

nej nu ska jag hänga tvätt...


kram

Schlager lördag

Japp idag e det schlager lördag...lyssnar på schlager på radion, måste ju ladda upp för ikväll...alla som känner mig vet att jag älskar schlager..så ikväll är det att hålla tummarna för The Ark hejja hejja hejja...gud vad det ska sjungas när det e deras tur. De kommer att vara bidrag nummer 12.

Idag ska det tränas, har inte bestämt om det ska bli spinning eller styrka, fast det lutar åt spinning, passet är med Lars-Åke han är helt suverän....så det kommer nog bli det klockan 16:00 på svea vägen tror jag det passet gick..måste kolla upp det igen, eller så går det på kungsholmen.

Ute lyser solen med sin frånvaro...synd annars hade man gärna tagit en lång promenad under solstrålarna.

Nästa vecka blir det kortare arbetsvecka..då man är ledig på torsdag eftersom det är kristihimmelfärd. På fredag fyller pappa år då blir det att gratta ...undrar vad han ska få..har mina funderingar.


kram kram

gå in på

vuxentestet
och gör det please....lycka till

Åååå äntligen helg

Fredag eftermiddag/kväll gud så skönt det ksa bli med helg..denna vecka har varit väldigt påfrestande. Vissa veckor är verkligen mer ansträngande än andra..och dessutom har jag haft möte/föreläsningar 3 kvällar på raken kan ju också bidra med att man e lite trött såhär på fredag kvällen.
Sitter och väntar på att maten skall bli klar..riset e snart klart och fläskfilè gratängen är i ugnen och e snart klar..kan lova att jag ge grymt hungrig,.så det ska bli gott med mat i magen.

Imorgn e det schlager yra för hela slanten..då är det bara att hålla tummarna för att The ark sak ta hem segern i Finland.

Nej nu blir det att kolla till maten för att se om den e klar...

ciao bella

hoho...tillbaka från skolbänken

har nu kommit hem från universitetet, läser ju kursen barns språkutveckling..en mkt givande och bra kurs.Som avslutas den 2:a juni med TENTA gaaaaaaaaaaaaa vill inte men jag måste..usch tenat ger mig ångest,..finns inte ngt värre än att sitta inne i en hörsal och under tystnaden med bara lite ljud från alla andra som skriver för glatta livet..alla utom jag. Jag Tove Selvåg har en liten förmåga att låsa mig när tentan ligger framför mig..Så det jag behöver är ett stort lycka till.

Jonas e hos Robert..jag är alena..ska snar tlägga mig och läsa min underbar bok: På det fjärde ska det ske med Kajsha INgmarsson tror jag visst att hon heter.

Imorgon ska jag till Lärarhögskolan på semenarium om Reggio med några på kursen..även fast jag har läst den hela kursen på 40p, så är det altid kul att påminnas om vissa saker...och se saker ur andra perspektiv.

nej nu kolla på nyheterna, sen läsa....


kram and sleep well

hemmkommen från jobbet

ha rhaft en lång dag idag på jobbet,,,började kvart över nio och jobbade till 4...sen hade vi möte från 16-19..kom hem strax efter sju, åt lite mat som min darling hade sparat till mig *gottit*
ska strax lägga mig för att läsa litteratur till min kurs.,.
så jag säger godnatt sov så gott...


kram kram

ikväll kommer min syster hit

ikv?ll kommer min syster hit
min sýster Anna

solen skiner igen

idag har vädergudarna verkligen spelat spatt på oss människor i stan..gud vad vädret har pendlat. Allt från spöregn till solsken..vi var ute på morgonen som vi alltid är...och det v ar verkligen spöregn i backen..vissa barn gillar det medans andra bara står och gråter.
Idag är det måndag och då har vi haft projekt inne på förmiddagen..lika kul som alltid :).

Har idag städat hemma..jonas kolla på hockey hjälpte väll till lite...och med lite menar jag LITE.. va fan...gud vad jag e trött på hockeyn.kan det inte bara vara över?
låt sverige bara vinna så är det gjort och alla e nöjda och glada.

Ikväll kommer tydligen min syster hit...ska sova över hos oss..hon ringde mig på jobbet och frågade om hon fick det..hon skulle på bio ikväll med en kompis..och då den slutar vid halv nio så kommer hon till osss efteråt så behöver hon inte åka hem till Uppsala för att sedan åka tillbaka till sthlm igen imorong bitti..


nu KAFFE

KRAM


Frukost på balkongen

Idag avnjöt jag och älsklingen frukosten på balkongen...det kallar jag vardagslyx..helt fantastiskt...så det lär det bli härdan efter på helgerna iallafall :) och även fast itne solen sken in så var det underbar tskönt där ute.
Snart ska Jonas och jag ut och gå, sen ska jag in till stan och gå på Duka, cervera och INdiska jag har nämligen presentkort där, så jag ska inhandla saker till balkongen :) kommer bli jätte fint...vill även inhandla nya växter till balkongen.

Klockan 17:00 ska jag på spinning med Anna panna.ska bli skönt att röra på sig ..äntligen eller äntligen jag harju faktiskt kommit igång med träningen ordentligt nu..både på gym, spinning samt att jag cyklar till jobbet..det e bra det.

Nej nu blir det hoppa in i duschen..återkommer med information senare hur dagen har varit...


kram kram

Äntligen

Imorse begav  sig jag, jonas och mamma och pappa till Bahaus i Barkarby...det inhandlades trall i träslaget mahongny eller hur det nu stavas ...samt en trädgårdsmöbel i ek med blå och vitrandiga dynor...såååå fint..det kalaset gick på ca 10 600:- men det var värt varenda öre...så nu blir det till att inreda balkongen med ljus, lyktor, växter m.m. samt en liten radio...ja det kommer bli en riktigt lyxig balkong...fast vi har en stor möbelgrupp på balkongen är det sjukt mkt plats över...helt underbart..nu vet jag iallafall vart jag ska äta frukost imorgon :) *megamys*

Ser fram emot mysiga middagar där ute :)

Ikväll ska jag på middag hos Sofia..ska bli trevligt.

nej nu måste jag hoppa in i duschen....

kram kram

balkongen

balkongen
Så här har vi gjort idag på balkongen :) nöjd...nu e det blommor fina lyktor som ska dit :)

Nu är det helg igen

Sitter hemma i min och JOnas lägenhet..hör hur Jonas diskar efter vår otroligt sena middag..men ack det var värt det fy så gott det var...allt är gott när man e hungrig tänker många..men det var verkligen super gott..Kyckling tzatzikie och klyftpotatis och vitt vin :) mumma kardemumma....

Igår var jag och jonas, mamma, pappa, anna och kalle på resturang Hälsingborg på middag , den glamurösa resturang ligger på Birgerl jarlsgatan 121...och ja det stavas Häslingborg inte Helsingborg...en mkt kunnig och duktig servitör serverade och var oss till lags hela kvällen..vi åt  3 rätters och var mkt nöjda med mat och dryck..mamma fyllede ju som sagt 60  år grattis än en gång mor lilla mor. Efter middagen sov Anna och Kalle över hos oss..då de bor i Uppsala..anna jobbar i sthlm men Kalle skulle tillbakla till uppsala på morgon (idag) men de båda sov över iallafall så slapp Anna åka fram och tillbaka..och Kalle stanna han med då...

Ida på jobbet var det bra,...lade till idag en extra vecka semester i sommar så nu e jag ledig 28-32...och efter det har jag kvar 12 dgr sparade semesterdagar...hur bra e inte det??? jo hur bra som helst...

nu ska jag umgås med my libbling


kram

Kan inte folk bara sluta säga Dagis?

Det finns inget som heter dagis när ska folk fatta det? blir så irriterad när föräldrarna hämtar barnen och säger: har du haft kul på dagis? vad har du gjort på dagis osv...gaaaa begreppet dagis försvann för ca 10 år sen. Bara för att ni vuxkna människor gick på det dåvarande dagis så måste nu ni förstå att det heter FÖRSKOLA. era barn går på förskola INTE dagis...så de så.

Nu ska jag snart äta min mat innan jagåker iväg på min utbidlning...det e ju som dagt onsdag idag så idag ikväll är det universitetet som gäller mellan 18-20.

I helgen ska vi köpa trall och ev trädgårdsmöbler om vi hittar något fint som passar på vår balkong. Men vi ska iallafall köpa trall..mamma och pappa kommer upp i helgen eller rättare sagt imorgon då mamma fyller år.Så de stannar tills på lördag.

nu måste jag ila...

kram

Pontus myser hos oss

Pontus myser hos oss
Pontus myser i soffan :) goding :)

Smilla hemma hos oss

Smilla hemma hos oss
Nu på eftermiddagen/kvällen kom Sara, Daniel och barnen till oss på middag, mkt trevligt var det. Killar kollade på hockey efter maten och kaffet..sara och jag kollade på gamla kort från lhs samt snacka massa minnen. Mkt trevligt.
Smilla och Pontus e s goa barn :)

kram kram