Valborgsmässoafton

Nu var det länge sedan jag skrev ngt, så vad har hänt på sistonde? förra helgen var jag, baby och Hannis på landet grymt mysigt var det. Vi gick långpromenader, åt god mat, slappade, spelade spel och vara var helt underbart.
Idag är det Valborgsmässoafton, vet inte vad jag ska göra ikväll, jag och tjejerna har inga direkta planer. Men imorgon ska jag städa, träna och imorgon kväll ska jag och Hanna på födelsedagsfest hos Mattias sen blir det förmodligen en utgång.

Grattis Tessa och Tommy till ert tillskott lilla Edith.

Igår var Sofia hos mig på middag hon är höggravid nu och bebisen är beräknad den 9:e juni spännande.

Önskar er alla en trevlig valborgsmässoafton.

kram kram

Glad påsk

Glad påsk önskar jag er. Igår hade jag middag med baby och hannapanna vi åt wok mums mums var det, sen gick vi till ett irlänskt ställe i gamla stan där vi mötte upp en annan kompis till mig så det var en trevlig kväll.
Idag ska jag spela curling hahaha ja det e sant jag och hannapanna, jens, roger och några som jag inte träffat (kompisar till Hanna) . Sen blir det att äta middag på en mongolisk resturang  så jag tror denna dag kommer bli grym också. Imorgon är det påskafton, den ska firas i goda vänners lag i sjöstan hos baby och och C . Ska bli trevligt det också.

Nu har jag en veckas påsklov hur grymt som helst ska verkligen bara njuta!
Hoppas alla får en grymt påskhelg.


kram