Alla hjärtans dag

image76

massa kramar

Äntligen händer det något!!!

Jag har upptäckt att min träningen äntligen ger resultat...att fett har omvandlats till muskler på vissa ställen, jag har blivit fastare..gud vad allt detta låter äckligt men det e så man pratar i träningsspråk.
Har kommit igång med träningen riktigt bra, och hoppas att det ska bli ännu bättre..idag så tränade jag spinning mellan 19:30-20:30..helt underbart shit vad jobbigt men kul det var..
Jag säger det igen ni som inte har kommit igång eller så gör det..nu jag menar ni kommer att må mkt bättre..mitt mål är att träna iallafall 4 dgr i veckan..sen utöka till fem när jag jag känner att det går.

Älsklingen sitter och kollar på tv ngn sjuk film av ngt slag med alldeles för mkt pang pang för min del..
Jag tycker att pang pang filmer inte faller mig riktigt i smaken.

Inskolningarna rullar på, på jobbet och imorgon måste jag köpa öronproppar jag står inte uyt med allt skrik allvarligt vissas ljus resurser är inte att leka med...

Imorgon är det alla hjärtans dag. vilket innebär att jag och min älskling ska ha myspys hemma hela kvällen med levande ljus, god middag.och överdos av kärlek...

Hur ska du fira alla hjärtans dag????


Träning som gäller

Jag håller på nu att träna för fullt..tränar som aldrig förr det e helt underbart. Så ni som inte har tagit tag i er träning eller ni som funderar på om ni ska köpa gymkort GÖR DET , ni kommer att må så mycket bättre en vad ni gör idag, jag gör iallafall det..
idag skulle jag tränat också men då sa min käraste Jonas stop, han sa: du måste vila också annars kommer inte din träning att ge ngt då kommer dina muskler att brytas ner..bättre att du tränar idag och imorgon då du ska till Sara sen kan du träna torsdag, vila fredag och sen träna lördag och söndag..och jag lyssnar till vad Jonas säger.
Så idag är det en mer slappar dag hemma.

Försöker ringa hem till mamma och pappa men det tutar bara upptaget hela tiden grrrr....

Och ikväll är det hockey Sverige mot ngt land som jag redan har glömt bort..så intresserad är jag, även fas tjag skulle vilja sitta ner med min älskling med en kopp tèh och kura upp bredvid honom men jag blir rastlös av att sitta och kolla på ngt som jag inte är så intresserad av..det är skillnad om det är vm, os eller så men det är det inte.
Detta är en träningsmatch...tyckte Jonas sa att det är slovenien som ska spela.

Nej om man ska försöka få tag på mamma  och pappa nu då.

kram

Lördag kväll med mys

Lördag kväll som sagt..har idag tränat dans ett jätte kul konditionspass på friskis och svettis fy fan vad roligt det var..rekomenderar det starkt.Imorgon blir det spinningpass klockan 17:00..imorgon skulle egentligen Jan och Sofia kommit över på middag, men Sofia har tyvärr åkt på feber och är ordentligt sjuk stackars henne..inte kul att vara sjuk..så då blir det spinning istället.

Ikväll har vi ätit tackogratäng med sallad och gucca mumsfilibabba vad gottit det var hihi..ikväll ska jag och älsklingen bänka oss i tv soffan och vara softa framför en bra film...det e skönt det.

Det toksnöade nyss men nu har det lugnat ner sig men det e ett riktigt skit väder idag, vilket får mig att längta ännu mer till våren och sommaren.

Hoppas alla får en härlig kväll..

kram

Älskar dig min underbaring

image114
Du är finast min underbara älskling..Åååå vad jag älskar dig jag är så käääääääär