Singstar

image109
Madde med dagen efter pills...(som inte hjälpte henne över huvudtaget)

image112
Jag och Ann-Sofi väntar på resultatet efter vår song insats

image113
Jag, Madde, Ann-Sofi och Lottis utanför stadshuset

Ny vecka på intågande

Ja måndag igen och ny arbetsvecka...idag börjar det 2 nya barn på min avdelning, så dags för inskolning..men det kommer nog gå bra det brukar det göra  hos oss.

Helgen har varit fartfylld med party och söndagsseghet till 100:% kandet vara för att vi började partajja hos Jan och Sofia klocklan 17:00 och vi som drog ut på stan sen höll på till ca halv tre??? ja jag tror att mkt har med det att göra för gårdagens seghet och utmattning..men men e det party så är det...
Det var middag och så hos dem först med singstar och massa snack och skratt..sen begav vi oss några ut till Soap bar det var skoj förutom vissa äckliga grabbar,,,m.m that`s true alla är inte så fräscha om man säger så, spec inte en mängd alkohol..jag säger bara Jag vill inte se!!! fatta... vissa förstår precis vad jag menar...

Idag öppnar jag klockan 07:15 vilket betyder att jag strax...slutar 16:00 idag tror jag bestämt.

nej nu ska jag inte skriva mer blogg för denna morgon, hoppas alla får en riktig bra dag som läser detta.

kram kram

min älskling har ett hjärta av guld

Jonas Nordlander världens underbaraste pojkvän, jag älskar dig så jävla mycket du är helt underbar..nu håller han på att diska vi har ätit tacogratäng med gucca och sallad till detta drack vi is vatten.

Snart ska vi se på en film som min prins har laddat hem kommer dock inte ihåg vad den heter men det var en komedi iallafall.
Sitter och pratar med min kära vän Lottis på msn..hon som har det hur underbart som helst i Thailand. Måste säga att jag e avis på henne fatta hur skönt hon har det.

Imorgon ska jag träna spinnin efter jobbet *längtar* I love spinning det är verkligen den bästa konditionsträningen jag vet...beach 2008.nu jäklar är det att itne sitta på lat sidan utan träna minst 4 dgr i veckan...

Nu ska jag lägga mig i soffan under filten och kolla på film med mitt gostroll

kram

Snart hemfärd

Idag åker vi tillbaka hem till Stockholm igen...helgen har gått så himla fort verkligen helt sjukt. Dena helg har vi bara varit vi i familjen vilket är mkt skönt och behövligt efter allt som har varit.
Så klockan 13:30 går tåget från hallsberg - Stockholm.

Imorgon börjar jag klockan 08:00 och jobbar till 16:00 , om min försylning har gått över då så ska jag träna annars får jag se vad jag hittar på.

Jonas ligger och sover han e visst jätte trött min lilla raring...igår kväll spelades det en hel del Jepardy det var skit kul även fast det var ett mkt hektiskt spel så man var tvungen att vara på sin vakt och hinna trycka och tänka snabbt på en gång.det var jag, jonas, anna och kalle som spelade...

NU ska jag dricka kaffe...


so long

Äntligen träning igen

nu på kvällskvisten har jag varit på skivstångs pass as skönt och hur jobigt som helst..det var nästan fullt på passet... Det var ett tag sedan ja gtränade  då det har varit jul, nyår och sorgligheter i familjen...usch..men jag e nöjd nu och jäkligt trött...

Imorgn efter jobbet åker: jag, jonas, anna och kalle hem till mamma och pappa..på fredag äger begravningen ru, :( Åååå vad det kommer att gråtas, men det får man göra...det hör till...

Pratade med Jessica förut hon ville att vi skulle ses nästa lördag istället, eftersom när vi skulle ses sist så kunde inte hon, hon var tvungen att jobba,...men nu har vi bokat in den 18:e det blir troligtvis sing star..
den 25:e ska jag klippa och färga mitt hår hos Jess..sen på lördag den 26:e e det inflyttningsfest hos Soffan..ska också bli kul..mkt party denna månad and no money..hahaha

Äntligen har jag och min sara gumman bokat in datum för vår partyafton+ middag  det blir i februari ..hemma hos mig och Jonas, fast Jonas får förstås vara någon annanstans, får säga att han får åka till Daniel..

Nu ska jag packa klart väskan för helgen...

puss


Lite från nyår


image104
Matlagning på G hos Jenny och Jimmyimage106
Varmrätten....


image107
Förrätten .......*mumma*image108
Och den delikata efterätten....

My libling

image103
MIn älskling är lite trött..älskar dig Jonas

Kyrkan...

Idag på förmiddagen besökte jag, mamma och pappa Hällestad kyrka. Det var en musikgudstjänst och kyrkokören sjöng såååå vackert. Prästen läste upp de senaste avlida han sa: 2: a Januari 2008 Anna Elisabeth Gunhild Mathilda Johansson 98 år och 29 dagar....Det var så det rös i kroppen det var verkligen vackert..nästa gång jag går till kyrkan blir den 11:e Januari nästa vecka då själva begravningen är klockan 14:00  Hällestadkyrka.

Idag klockan 15:30 går tåget till Stockholm my home sweet home.Jonas kommer hem från Norrland idag fast han meddelade att det var snökaos uppe i norr så förmodligen kommer tåget därifrån vara försenat, fast det hoppas jag verkligen inte...han ska komma klockan 21:30 så då hoppas jag att tåget kommer när det är sagt...

Här är det mycket snö också fast nu har de tblivit plussgrader och blåsten har lagt sig...

Nu ska jag äta mat...lax och potatis med god sås som mamma har gjort.


kram

fortfarande sorg men mår lite bättre

Jag tror att den största och jobbigaste sorgen har laggt sig, tror även att min bearbetning genom att vara med från att farmor somnade in till att hon åkte till bårhuset har hjälpt mig mycket att ta mig igenom detta.
Jag har fortfarande kvar i Finspång hos mamma och pappa...det är skönt att prata prata prata om det som har hänt det behöver alla parter.

Idag har vi varit ute och gått jag och mamma  vi gick till Afrika, det var väldigt skönt även fast mitt högre knä, lår och höft högg till flera gånger..men det blir ju bättre när man använder det...risken är att om jag slutar att gå tills det inte värker förvärrar smärtan.

Ikväll har vi ätit god mat, till förätt kräftor, sedan klyftpotatis med gott älgkött med en underbar sås och sallad som min underbara mammi hade gjort, min kära far hade gjort eld i kakelungen så det var så varmt och skönt när vi satt och åt i salen..


Nu ska jag återgå till la familja....


stor kram

Farmor du kommer alltid finnas i mitt hjärta

image102
Idag avled min farmor Anna-Lisa Johansson, hon blev 98 år. Jag skulle ha åkt till Norrland egentligen men jag förljde mitt hjärta, jag visste att farmor inte hade långt kvar att leva..Så Jonas fick åka själv till norrland..
pappa ringde mig imorse från farmor och sa: NU är det inte långt kvar.jag slängde ur kaffet och sprang ner till farmor . Mamma sa innan: men Tove du hinner nog dricka upp innan..NEJ skrek jag , hör du inte det är inte långt kvar nu..jag vill vara med farmor!!!!!

Jag satte mig bredvid sängkanten och grät, jag, min faster och min pappa höll om varandra och stor grät..jag höll i farmors hand, när jag tog handen tog hon sitt sista andetag och somnade in..det var nästan lite läskigt det var som om hon väntade in att jag skulle komma...
Jag har nu en enorm sorg och det kommer vara jobbiga dagar för mig och min familj.

Än en gång farmor! Jag älskar dig, du finns alltid i mitt hjärta.

puss och kram ditt älskade barnbarn Tove