Tuddelu

Sitter och dricker mitt morgonkaffe och njuter, lyssnar på bra musik och planerar dagen. I vilken ordning jag ska göra allt. Ska iallafall ut i solen och gå en rask promenad, sen ska jag träna, shoppa (ngt iallafall) sen ska jag ikväll på middag på en resturang på Söder. Min kompis My har fyllt år så vi är ett gäng som ska fira henne på en libanesisk resturang:) ska bli mkt trevligt.
Idag måste jag även hämta ut mina lincer som har kommit till synsam nu.

Här kommer lite bilder som jag lovat lägga ut,


Fotografering hos Laura


Me


Emma spelar Biljard


Janne dukar förfullt


Soff vill att Ola ska vinna melodifestivalen, så det är bäst att rösta


Smile ! Lotta och Soff

Hoppas alla får en toppen lördag!

kram på er alla

Vasaloppet

Ja nu är det dags för vasaloppet igen. I vanliga fall brukar jag inte vara uppe såhär tidigt på en söndag morgon, men jag lade mig tidigt igår lördag så detta gjorde att jag vaknade halv åtta idag, inte för att det är Vasaloppet, nog för att jag har på tv:n, rätt imponerade av dessa skidåkare som åker dessa x antal mil.

Så hur har min helg varit hittils? Min helg började i fredagskväll med middag tillsammans med Lottis, det var mkt trevligt är så glad att hon, Sami och lilla Nori har flyttat tillbaka till Stockholm igen.
Igår var det städningen, promenad, tvätt, handling som stod på schemat.
Idag ska jag plantera lite blommor, träna och kanske träffa Maria och hennes lilla dotter Jasmine allt beror på om de är friska, verkar som alla har insjuknat nu
Skulle träffat Sara och familj i går pådagen men Sara har fått feber och hosta så det blev inställt.
Sen fick jag sms av Lottis igår eftermiddag/kväll då var dom påväg till SÖS med Nori som har ngn slemhosta och har det lite jobbigt nu :( hoppas det gick bra för dem, hon skickade sms lite senare och sa att det var några barn före dem, så de verkar ha hektiskt på barnsjukhusen också.

Grattis Sofia och Jan som gifte sig igår också, det var ett lite mer familjebröllop inte så stort, så jag får fira Sofia på tisdag när hon kommer till mig på middag.

Nu är det frukostdags :)

kram