valborg

ja vad säger man: fjortisarnas afton? ja så skulle jag säga om detta...det e verkligen så. Själv så har jag och älsklingen avnjutit en underbar måltid..mums filllibabba,,,så nu blir kvällen resterande lugn.hoppas ni alla får en underbar kväll.

Nu ska jag återgå till mitt...


kram

Valborg

idag är det sista april vilket innebär Valborgsmässoafton och kungens födelsedag grattis!
Idag ska det jobbas för fullt fast det e inte så mkt barn idag eftersom det flesta barn e lediga idag.
Jag jobbar till klockan 17:00.
E på riktigt bra humör idag verkligen strålande humör...så som det ska vara...
Ute skiner solen, fast min darling messade mig och sa att det var kallt ute, så att jag klär mig varmt när jag cyklar till jobbet :) vad han e rar min libbling.

Imorgon kommer Sara, daniel och barnen Smilla och Pontus till oss..underbart mysigt ska det bli.
Imorgon ska det även tränas spinning på dagen.Härligt..ska se vilken tid bara..men det blir väll kring 12:00 snåret .

På torsdag fyller min mamma 60 år..så det ska firas med buller och bång vill jag loav...återkommer om det.fast det blir här i stockholm...min älskade mamma :)fast i mina ögon blir hon ju bara 25 år igen som varje år hahaha...

nej nu ska jag kila...

hörs senare

kram

vem har tappat sina rosa trosor???

har nu kommit tillbaka från spinnigen som jag var på....ett as bra pass som Julia hade idag, då Therese var borta på jobb.Men snacka om att Julia hade energi som spred sig på alla cyklister inklusive mig yea!!!!
Jag tog med mig min och annas plånbok upp i spinninglokalen när vi avslutade passet och gick ner och bytte om så glömde både jag och anna hennes plånbok att den låg i min påse. vi sa hej då och jag cyklade hem..jag han komma mer en halvvägs så ringde Anna och sa att jag hade hennes plånbok...fy fasen vad glömsk man kan vara ibland. Så det vara bara för mig att vända om och möte upp henne på vägen för att ge henne hennes plånbok.

När jag cyklade förbi bron så låg det ett par rosa trosor på vägen hmmmm..mina tankar började svajja, vad har hänt här ? varför ligger det ett par trosor på vägen våldtäkt? usch..håret reste sig på armarna....usch!

Idag har jag och jonas och hans mamma varit i Solna c och shoppat samt varit på promenad. Jag inhandlade lite på Åhlens av det resterande fanns kvar av mitt och jonas gemensamma presentkort...
Jonas köpte två par långa shorts ett par jeans och ett par fin shorts..båda på MQ. Ulla - Britt köpte skor  och lite annat.

Nu när jag och Jonas är ensamma hemma igen efter helgens besök så ska vi ta det lungt i soffan och vara vara...

Hoppas alla andra får en lika mysig kväll

ciao


Saknar

???? vad underbart
Åååååååå tänk om man var där nu på Rhodos eller på ngt annat varmt ställe. Vattenland är verkligen till för alla åldrar, och om man känner sig gammal för att var ai vattenland så kan jag lova alla att man blir som ett barn på nytt och det är helt OK.

Morrn morrn

Hoppas alla ni har sovit gott. det har jag verkligen gjort som en prinsessa..så nu e jag pigg och utvilad. Väntar på att  Jonas ska duscha och göra iordning sig så att vi kan ut och gå...Ikväll åker Jonas mamma hem, gud vad helgen går fort känns ju som om hon kom nyss...men men så e det i och försiv med alla helger de bara rusar iväg. Idag klockan 17:00 ska jag på spinningpass med Anna...det ska bli nice.Behöver spinna idag :)

Hoppas att sara och daniel och barnen kan komma på tisdag på middag, bjöd dem idag...så hoppas de tackar jag *vill*.
Imorgon är det jobb igen en klämdag och vi har öppet på jobbet...det är ob helg imrogon så det blir lite extra money.

Imorgon ska balkongen betalas...so musch money..men men det e  det verkligen värt..snart ska vi köpa balkongmöbler och trall.

Hoppas alla ni får en loely day.



kram

Lördag och shopping dag

idag har jag , jonas och jonas mamma varit på stan hela dagen i stort sett.. jag inhandlade: En klänning, ett par byxor, en långtröja, en bh. Jonas inhandlade en kofta på Edc. Jonas mamma handlade en himla massa kläder. Ikväll har vi avnjutit en middag och ska snart inta kaffe och glass. Har även köpt en kaffebryggare i rostfrittstål ur snygg vill jag lova....
Imorgon blir det långpromenad samt spinning eller body pump har inte bestämt ännu.

Hoppas alla haft en super bra dag som jag,

Puss puss..måste återgå till Jonas och hans mamma nu och va lite social..

halsont och lycklig

Nu är det inte så att jag e lycklig för att jag har ont i halsen, som ni säkert alla förstår...min hals svider så att jag blir galen...fan vad jag hatar detta, men nu ha rjag massa halstabletter så det ska säkert lösa sig, samt yogurtglass.
Idag har jag varit på lönesamta/medarbetarsamtal det gick verkligen skit bra...så jag e lycklig..och man blir ju ännu gladare när löneökning var över förväntan.

Solen skiner och jag e glad....åt en lyxig middag eller lyxig och lyxig ,men kanske mer en fredag/söndag middag en torsdag men what ever jag e värd det idag känner jag,,,


Gumman jag tänker på dig det vet du...bara att ringa om du vill.

Nu ska jag dricka kaffe... mumsigt

Imorgon kommer "svärmor" hon fyller år imorgon och ska fira den dagen/helgen hos oss :)


kram kram


Godmorgon

sitter här vid datorn lite innan jag snart ska åka till jobbet, Hoppas alla har haft en bra natt och sovit gott. Jag har sovit gott...så jag känner mig utvilad..idag efter jobbet ska jag till tandläkaren :( vill inte men jag måste ju laga mitt hål i min MJÖLKTAND ja tro det eller ej Men jag Tove Selvåg har fortfarande en mjölktand usch.

Nej nu ska jag packa min väska...

kram och hej

Ingen bra dag idag...

usch nej känner mig sur, lättstött, och irriterad på minsta lilla sak,...vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig men man har sådan dagar som inte är så roliga..men så är det väll för nästan alla eller? ja idag på jobbet har bara velat grina och falla samma på minsta det trots som barnen/barnet har gjort..gaaaa hatar dessa dagar och det har även varit en lång dag.
Ibland känner man sig inte alls så viktig som man trodde att man var...utan nästintill sågad vid fotknölarna..ja dessa dagar är inte roliga....
Hemma är det väll inte så illa... Jonas vet hur jag fungerar att jag kan ha sådan dagar, jag berättar om jag vill prata om det, ibland kan det vara ngt på jobbet en liten liten grej som blir STOOOOR i min hjärna..som sdan dagen efter försvinner och jag tänker...varför grubblade jag över detta.

Har ätit pyttipanna nu mumsigt..varit på ett as jobbigt spinningpass på friskis...men ack så skönt.

Nu ska jag koka mig lite kaffe och bara ta det lungt.


kram kram

drömmar är som strömmar....

Jag undrar varför man drömmer så sjuka drömmar..vad får man allt ifrån eller ligger det ngn betydelse i det man drömmer. isåfall vill jag sluta sova om nätterna..då vågar jag inte tro på ngn eller knappt mig själv. Usch jag har alltid varit en sådan som drömt mkt..drömmer om alltifrån våld  till småkryp..ja vad säger man är det ngn mer än jag som drömmer så mkt?
Läste för ett par dagar sen om ngn slags drömtydning i Aftonbladet.,fast jag har läst om samma saker i en bok och då står det olika innebörder om samma drömmar så vad ska man tro?

Idag jobbar jag 8:15 - 17:00 sen e det spinning halv sex.

Har nyss hängt ut våra täcken, Jonas ska bädda rent när han kommer hem så de får vädras först.  På fredag kommer Jonas mamma hit från Norrland hon fyller år på fredag..det ska bli mkt trevligt.

Imorgon kväll kommer min syster hit hon ska sova över hos oss imorgon. Imorogn skall jag även till tandläkaren usch vill inte laga, men jag måste :(.

På torsdag ska jag ev på middag till Sofia.

Ja ser min vecka ut på ett ungefär.


Önskar er alla en härlig Tisdag.

kram

Stackars alla...

som åker på försylningar, halsont och feber..flera av mina kompisar har åkt på detta och vissa mer än andra...jag e glad så jag inte åker på ngt..det e skumt egentligen hur vissa kan nästan vara imuna medan andra inte.
Idag pratade jag med Sofia hon ligger i 38 graders feber, Sara e genomförskyld och hennes bihåler e dumma...Molly ligger i ngt virus som har satt sig på hennes bihåler samt öron..Och Lottis ständiga halsont. Ja ni ska bara vet hur mkt synd ja gtycker om er VERKLIGEN.

Har idag efter jobbet tränat i gymmet, körde armar och mage idag...och lite kondition, Imorogn blir det spinning pass halv sex på kungsholmen..slutar 17:00 imorgon så då blir det att ila dit :)med cykeln.

Sitter nu och dricker kaffe och pratar med mn Saris på msn....

Ska sedan fotsätta läsa min bok Grevgatan 22....sen e grym.


Ciao bella

Vill åka utomlands

Vill ?ka utomlands
Åååå vad jag vill åka utomlands...flyga ivägg till ett varmt land vara där i ca 2 veckor med min underbara prins :) mmm för kollar man ut nu så börjar det mulna på :( *boring*


kram

Söndag...

har nyligen städat så nu e det rent och fräsch igen...upptäckte att en blomma som vi har  har fått nya blad..vilket måste betyda att jag har rätt så gröna fingrar iallafall eller?
Jonas och jag ska snart ta en promenad..ska bli skönt..det är skönt ute idag.
Igår var vi hos Sara och Daniel på dagen/kvällen mkt trevligt..åt super god middag med tillhörande rött vin...mumma kan jag lova. Vi orkade inte ta bussen och tuben hem så Jonas ringde en taxi..det e verkligen smidigt. Både ja goch Jonas somnade som stockar. Och idag tro det eller ej så sova jag till 09:00 wow jag e  så imponerad...så ja gkänner mig utvilad.

Idag klockan 17:00 ska jag träna spinning..ska bli super duper skönt verkligen.

Hoppas jag och Jonas hittar en sådan där tvättställning idag ihopfällbar som man kan ha på balkongen, vilket skulle underltta, att tvätta två maskiner på en dag istället för enbart en.

Imorgon är det måndag med jobb igen, gud vad helgerna går fort de bara rusar iväg.

Nej nu ska jag duscha...
Hopaps alla får en bra dag..


kram

kan inte sova...

länge på helgerna...vore detta en vardag så skulle jag sova hur länge som helst men nu är det lördag morgon och jag kan verkligen inte sova..whats wrong?fattar inte...vakande sju imorse och var hur jäkla pigg som helst...vaknar oftast av att jag e hungrig eller ngt liknande..ska snart göra gröt. Min älskling kom in med en kopp kaffe till mig på sängen och min laptop...gosigt av honom...men snart ska han och jag äta frulle...för mig blir det gröt fullkornsgröt.

Senare idag blir det promenad med älsklingen, sen ska vi till familjen Lundberg/erlandsson.

Gott kaffe Jonas har gjort...mmm ljuvligt.
Nej nu har jag inte så mkt att skriva....


Joo en sak nu vill jag ha SEMESTER.


kram

Fredag kväll...

Mys slutade tidigt idag klockan 14:30...trodde jag skulle sluta halv två..men schemat ändras inte fören nästa vecka...så var det med det..
Ikvällhar vi nyss avnjutit en god middag, jonas sitter och pratar med en kompis i telefonen..jag gör inget spec...får se vad det bli..ngn bra film lär det bli ikväll iallafall.
Imorgon blir det lungt på dagen. vid 14:00 ska vi vara i Nälsta hos familjen Lundberg/Erlandsson...jajjamensan det kommer bli mkt trevligt.

Och jag och Saris kommer gå till Vällingby och inhandla middagen.sen blir det tillagning av middag m.m.
Med andra ord en super helg kommer det att bli..

Jag e på ett strålande humör...och det blir väll vem som helt när solen skiner...eller hru?


kram på er alla

Lite blandat fakta:

Mitt namn: Tove Maria Selvåg

Ålder: 25 år

Bor: Solna

Bor med: Min sambo Jonas

Yrke: Förskollärare

Favorit djur: Hund och häst

Favorit årstid: Höst och Sommar

ÄLskar: Min sambo Jonas Nordlander

Bästa kompis: Sara Lundberg, världens bästa

Gudmor: Japp till min goding Smilla (sara och daniels pingla)

Syskon: Japp en stora syster Anna heter hon

Bästa törstsläckaren: Iskallt vatten ( inget är bättre en det)

Älsklings rätt: Suschi ( fast jag tycker om många olika maträtter) är inte kräsen

Allergisk: Ja tyvärr mott katt och pollen och vissa blommor

Mest nöjd med på min kropp: Räknas munnen?

Favorit frukt: Vattenmelon på sommaren och apelsin på vintern

Favorit cider: Hannas lakrits annanas

Favorit lekerol: Salmiak GIANTS

Pizza eller sallad: En riktigt fräsch sallad e ljuvligt.


ciao bella










Regnet det bara öser ner

Idag när vi skulle på utflykt med barngruppen upptäckte vi att regnet hängde i luften..men vi gav oss ut iallafall. När vi hade varit på Hälsingehöjden/parken i ca1 timme och 10 minuter så kom mkt riktigt regnet och det  verkligen öste ner...men barnen var faktsikt inte missnöjda för det.

Idag har Molly varit sjuk stackars henne...men det har gått bra iallafall att vara 2 idag. Fast Marie S följde ju med oss på utflykten.

Idag har jag ätit suschi mummsfillibabba vad gott det var, och det bästa av allt är ju också att det inte är onyttigt..
Imorgon blir en kort dag på jobbet, jobbar 7:30 - 13:30 skönt det ska bli..blir en lugn hemma kväll med my libbling.
På lördag ska jag och älsklingen till bästisen Sara och henns Daniel och de sötaste barnen Pontus och SMilla , det ska bli mysigt och trevligt.

Hoppas alla har haft en strålande dag och får en fortsat trevlig kväll .....


ciao

Ja herre gud ....

Idag på jobbet runt eftermiddagen så fick Mollys världens frossa..jag antog att hon har fått feber...Jag messade henne när jag kom hem och skrev: hoppas att du inte blir sjuk...under min kurs idag så hade Molly ringt mig och talat in på telefsvararen att hon hade fått 38.9 graders feber och halsfluss....gid stackars henne hon råkar få alla sjukdommar...medan en annan peppar peppar klarar sig.

Vad jag menar med herre gud är att om man inte har träffat en människa på ca 2 år, och plötsligt träffar den personen i ca 10 minuter...och pratar lite smått...hur kan den personen säga till min kompis att jag var avvisande mot henne och hennes kille??? ursäkta mig.men jag har inte träffat dig på ca 2 år och inte din kille heller...och hur ska jag vara då? ska jag sitta och prata på som skjutton? jag var inte avvisande över huvudtaget..jag pratade med dig..och ni var ju inte kvar så länge..så jag kan inte komma på mer att göra...ja säger bara herre gud....

Nu ska jag snart sova e grymt trött...vill sova, fast vet inte om min syster ska sova hos oss inatt hon hör inte av sig eller så. Vilket gör att vi inte har ngt aning.

Idag gick utvecklingssamtalen över förväntan, våra föräldrar vi har e såååå underbart bra.
Önskar att min Sara skulle börja jobba hos oss..eller på ngn fsk i enheten,..vore toppen gumman.

kram kram

vilken lång dag...

började halv åtta imorse och var på jobbet till 19:30 då vi hade haft möte..ett mkt givande möte som alltid. Imrogon ska jag ha två utvecklingssamtal...det kommer gå bra det... Imrgon jobbar jag halv åtta- 15:00sen har jag kurs på kvällen hoppas det e lika intressant som förra gången..då det var super intressant..Det kan annars vara rätt segt då man ibland kan vara rätt trött på kvällarna.

Har nu en tvättmaskin igång så jag måste ju vara vaken till den e kalr..ska läsa också...och vika den tvätt som hänger på linan.

Grattis gumman föresten...fast även synd till det andra....löv ya my gumz..

nej nu ska jag ge min darling en stor puss...


kram

Pumpning av hoj

japp har nu kommit upp från cykelförådet, har pumpat min cykel det behövdes verkligen vill jag lova. Efter jobbet idag cyklade jag till Sveavägen till firskis och svettis och gick på ett spinningpass...skönt och roligt...älskar spinning det ger en sådan kick :).

Lagade hemmagjord potatismos idag med tillhörande fiskpinnar..det e rätt gott ibland,.

Ska ikväll se klart på holiday orkade inte se klart hela igår så det får bli till att se klar den med älsklingen ikväll. Imorgon öppnar jag halv åtta..efter arbetstid så har vi möte med avdelningen...det känns bra..fast jag vet att jag komer vara bra trött när jag kommer hem imorogn kvälll....för att öppna även på onsdag.

Nej nu ska jag ta och ringa min syster för att försöka komma på vad vi ska ge till vår mamma i födelsedagspresent.


kram kram


Mysig promenad

jag och min älskling gick längs vattnet nere vid huvudstgad-pampas marina-solna..vi köpte en glass på vägen som vi avnjöt på en brygga..mysigt att äta glass ute i solen på en brygga och höra hur fåglarna kvittrar, barnskratt båtar som äker snabbt på vattnet...efter det låg jag i älsklingens knä för att sola lite...mysfaktor HÖG. sen gick vi till Solna centrum för att inhandla det sista till middagen. Idag blird et köttfärslimpa..lite tidigare middag en vanligt, då jag ska på skivstångs pass klockan 5.

Var även på Gina tricot idag och inhandlade 2 par korta leggins, ett par svarta och ett par vta, samt 2 par vita ankelstrumpor.  Köpte plåster och allergi tabletter ..men påsen har jag glömt ngn stans inne i Solna centrum. Få ringa till Gina och se om den ligger där.Annars får jag köpa nytt imrogon, tur att det inte är så dyrt men iallafall.


Ikväll är det filmen Innan frosten Wallander filmen fast den har vi redan sett..fast går det ingen annan film så sak vi se den.

Hoppas alla har haft/har en bra dag....

kram

Smilla gos

Smilla gos
Smilla sitter i vardagsrummet omkring sig har hon massa kuddar ifall hon ska tippa...Hon har på sig labankläderna hon fick av mig :) gosig hon är. Gudmor älskar dig

Nu har jag en lyckling sambo

Jonas är över öronen i lycka, hans underbara älskade Modo tog ju SM guld igår så han e tok glad. Han firade det med hans kompis Robert igår. Jag var under kvällen hos min kära vän Sara och barnen, eller igår var det bara Smilla av barnen hemma för Pontus var med Daniel hos daniels mamma och pappa och kollade på hockey. Jag och Sara hade en mkt trevlig kväll. Jag hade köpte en dress till Smilla på affären Små grodorna Den ligger på St:Eriksplan. en mkt mysig affär vill jag lova. Byxorna var randiga i rött och vitt med märket Laban och t-shirten var röd med figuren Laban på framsidan.

På dagen träffade jag Lottis, vi köpte glass på Stockholms glassbar..sen åt vi den nere vid vattnet framför Karlbergs slott. ..

Idag är det Söndag tro vad som ska hittas på idag, jag ska iallafall på skivstång klockan 17:00 med Anna Edling..sen vet jag inte har tagit fram köttfärs..ska göra köttfärslimpa till middag idag, det e såå grymt gott.

Ute lyser solen och fåglarna kvittrar, så det blir väll en promis längs marinan och kanske en glass på vägen. Jonas och jag ska snart köpa trall till vår balkning och en möbelgrupp..*längtar* gud vad mysigt att sitta på balkongen och bara vara...när den blir inredd och klar så blir det invigning :) *hihihi*

Nej nu ska jag nog tillaga mig lite gröt .

So long.


kram

Ida min barndoms kompis

Ida min ?lsta barnsdomsv?
Ida Plamkvist...ar en super go son Arvid...verkligen kul att ni kom och hälsade på hemma hos mamma och pappa när vi var där i påsk och visade upp underverket...

Ångrat mig

skippar spinningen idag tar en lång cykeltur idag istället i det underbara vädret...och glass med älsklingen blev det tydligen inte heller idag, då han han ska glassa med Robban på stan istället...så blev det med den planen...men han lovade att vi ska glassa imorgon istället...

Längtar till ikväll till sara och barnen...

kräääääääääääääääääm

Godmorgon Stockholm

vaken och klockan e inte mkt..men jag var så sjukt hungrig när jag vaknade att jag hade inget annat val än att gå upp och laga mig en portion gröt..smaskens och en kopp kaffe så nu e jag  ehhh trött igen ja jag e ju ingen morgon människa och ska nog vila lite till innan jag åker på spinning klokcan 11:30 på kungsholmen.

Idag ska jag och Jonas även besöka Stockholms glassbar smaskens även det..det e ju as fint väder så det vill jag itne missa :)

Ikväll ska jag till min underbara Sara..det ska bli mkt trevligt :)

Igår var jag och Lottis ute på Tiffenys och åt middag trevligt trevligt..

gud vad jag älskar detta underbara fina vädret....lovely..man blir sprallig i hela kroppen.


kram kram

Kaffe time

Torsdag vilket innebär hockey ..hoppas det e slut snart så att jag får umgås med min älskling igen..det känns som han alltid e borta och ränner numera. Jag dricker nu kaffe och surrar med min sara på msn.
Har tränat idag med Anna det var jätte bra..först gick jag 25 min på trappa sen styrka - armar och rygg.
Jag känner nu att min träning samt att jag laggt om min kost samt inte äta ngt onyttigt har givit resultat..jag säger bara bort med alla piller och skit som man stoppar i sig för vise värsa det hjälper inte det lurar kroppen bara och ens hjärna..nej kör på motion och rätt mat och inget socker.....

Håller på att tvätta nu lakarn m.m....sen ska jag se om det får plats med en maskin till på tvättsträcket *hoppas*
vill ha mina leggins imorogn nämligen och då måste jag tvätta dem innan.

Imorgon stänger jag..sen ska jag och Lottis träffa Magda på e.m/kvällen..hoppas jag orkar bara då jag alltid e mega trött på fredagar.

Nej nu ska jag hänga tvätt

ciao bella




Jonar ligger på bryggan

?gg rullning
Åååå så skönt det var att ligga på bryggan och sola. Jonas somanade nästan..hahaha...löve you my babe.

Moi

Moi
Här är jag på ett lagom tillgjort kort hahaha..varför ska man alltid se så allvarlig ut?
Idag har jag varit på kurs på eftermiddagen/kvällen det var as intressant idag, föreläsaren var pedagog i teckenspråk samt forskare. så nu har man lärt sig massa nya kunskaper. Och denna gång var ja inte ens trött under kursens gång utan tiden gick sååååå foooooooort.... Så det ska vara

kram

Grattis Jonas

Ser ut som om att Modo kommer att vinna ikväll överLinköping..jag vill att Linköping ska vinna men men ännu är det inte slut på matchen fast just nu leder modo med 3-0..så hur stor chans har vi?

Har städat idag när jag kom hem från jobbet,..så nu skiner det rent samt att der luktar rent...funderar på att sätt amig framför tv:n lite...hmmm..se om det är ngt på tv som e värt att se..

Min skinn jacka har kommit idag *dansar*


kram kram

Arvid

Arvid
Lillplutten Arvid :) så go

Hemma efter påskfirande i Finspång

Ja nu har jag och Jonas kommit hem från mina föräldrar i Ljusfallshammar som ligger utanför Finspång. Där var även min syster Anna med pojkvännen Kalle. Vi hade det mkt trevligt..det var en riktigt trevlig påskhelg..mkt god mat och dricka och spel hela helgen. Och jag är så stolt över mig själv. Jag åt inga efteräter, dvs tårtor, kakor och andra efterätter drack heller ingen must..*klappar på huvudet* vad jag e duktig det finns inga undantag för att unna sig. Jag går inte ner i vikt av att unna mig.

Har besökt farmor också det var välbehövligt farmor var så glad över att få besök av barnbarnen med respektive..hihihi hon e så söt min lilla farmor.
Vad gjorde vi mer hos familjen Selvåg/Johansson? jo vi fick besök av min barndomsvän Ida med hennes kille Fredrik och deras son Arvid..gud så söt han var och lik Ida hihi..hade köp kläder till Arvid men de var för små :( som tur var så hade jag sparat kvittot så de får byta..

Imorgon är det jobb igen det känns tungt, har varit riktigt skönt med ledighet..men en sak e skönt är att det e bar a4 arbetsdagar denna vecka så det går förhoppningsvis lite fortare denna vecka..visst jag älskar mitt jobb men alla känner väll att det e tungt att komma tillbaka efter så lång ledighet.

nu ska jag dricka kaffe...

see you

kram

en vanlig onsdag

På jobbet var det väldigt lungt idag..hade enbart 5 barn då alla de andra var sjuka eller lediga nu i samband med påsken. Imorgon kommer Molly vara hemma och vabba, men det är ignen katastrof för det vi kommer att var amax 2 barn imorgon på mig och Lottis , så imorogn kommer vi hinna med massa andra saker med som barnfri tid.

Jonas är nu på hockey hos Robban det är Modo - Linköping. hoppas p¨å Linköping men det gör inte Jonas, men jag såg nu att Linköping leder i 3:e perioden med 3-1..jag kommer att ha en arg pojkvän som kommer hem sen...bäst att hinna packa resväskan som jag ska ha med till jobbet imorgon. för efter jobbet åker jag och jonas samt min syster till mina och min systers päron..min systers kille kommer på fredag.


Har haft utbildning idag då det e onsdag..den är verkligen givande min utbildning...och den 2:a juni kommer vi att ha salstenta...tiden går snabbt,

nu ska jag ila in i sovrummet och packa...

see ya


Mödravårdscentralen

Japp idag på morgonen var jag hos mödra för att ta cellprov samt en undersökning..det gick bra bytte även från p-piller till minipiller känner att det e dags att sluta äta en massa hormoner, har gjort det allt för länge nu..Men allt gick bra och min gynekolog är super bra.
Ida gpå jobbet var jag och Molly med de älsta barnen och annika med de älsta barnen på hennes avd på musikmeusèt det var super kul och barnen var sååå duktiga med att åka buss, tunnelbanan gå på vägen över övergånställen m.m. en eloge till dem.

Har haft möte idag efter jobbet det var bra mkt att prata om.

Imorgon öppnar jag, ska cykla till jobbet sen är det kurs på kvällen på universitetet..det är en mkt givande kurs barns språkutveckling.

Hoppas alla har haft en super dag, och grattis Hanna och Mackan till er dotter Stina.



kram

utmana mig...

Namn: Tove
Ålder: 25
Stjärntecken: Våg
Bor: Solna
Yrke: Förskollärare
Drömjobb: Ett arbete som jag jobbar med i dagens läge
Saker jag gillar att göra på fritiden:  mysa med min älskling, shoppa, läsa, partaja,umgås med vännerna,  träna osv.
Favoritresemål: Vill till Hawaii med min darrling
Musik jag tycker om: Jakob Hellman, Lars Winnerbäck, Mika m.fl
Favoritdryck: Vatten, kaffe, rött vin
Favoritmat: Suschi
Favoritfilm: Högklackat
Favoritserie: Vänner och sex and the city
Jag samlar på: Energi, kMänniskor som jag tycker är inspirerande: Människor somondition och kärlek
 
Om 10 år: En utökad familj :)
Det visste ni inte om mig: Jag är med ialla tävlingar som finns..älskar tävlingar
Det bästa som har hänt mig: Att jag träffade min underbaraste Jonas

April April din dumma sill...

..jag kan lura dig vart jag vill...fick precis ett sms av Sara där hon skrev följande: Daniel har vunnit 25000:- i månanden i 10 år, jag skakar. Jag läste det högt både jag och Jonas sa: April April din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill...för det första så kan man inte vinna det på en lott utan man måste vara med i tv för att vinna det, för det adnra gumman så skulle du ringa mig och berätta detta inte sms:a.hihihi... ja det e roligt med lureri

Idag har jag varit ute hela dagen några av mina vänner vet varför...hade ett härligt spinningpass på Kungsholmen tillsammans med Anna Edling...hon är föresten gravid grattis till dig och Magnus gumman.

Sitter och tittar på parlamentet..men nu e det reklam.
Idag när jag åkte med 4:ans buss så satte det sig en mann bredvid mig, jag tänkte fy fan vad det luktar äckligt gammal sprit...jag vände mig om gissa vem det var? jo det var en amatör dansare som var med i Let`s dance hahaha..

Och  idag när ajg cyklade från spinningen så fick jag vbe Felix Herngren m familj att flytta på sig så jag kunde cykla förbi....

så känistätt var det idag.



kram