Plocka kastanjer :)

ja det har jag gjort nyligen ja gska ta med dem till jobbet. Då bi jobbar med projektet mitt möte med jord. Så plockar jag nu med mig det till min avdelning som vi ska utforska´.... så spännande.
Idag fyller min gumma Sara 27 år grattis gumman hipp hipp hurra!!!!*stor fanfar*

Idag lyser solen med sin frånvaro , iof kan man se det lysa till ibland men det e inte ofta det.
Sitter och tänker på hur veckan ser ut..och denna vecka är det verlkligen full rulle vill jag lova..så här kommer den se ut på ett ungefär:

Idag söndag: Åka hem till Stockholm till min prins, köpa imfravärme på vägen som jag ska släpa med mig till vår stora fina balkong..vi vill ju nämligen kunna vara där ute på lördag kväll samt övriga dagar när det e kyligt ute..kunna använda det mer som ett uterum.
samt köpa en ny badsumsmatta som älskligen råkade tvätta sönder idag

Måndag: Jobba och träna

Tisdag: JObba sen APT på kvällen

Onsdag: JObba sen till frissan *äntligen*

Torsdag: JObba, sen följa med Jonas till körskolan, sen träna på kvällen

Fredag: Jobba, på kvällen äta middag med Jonas, mamma och pappa, Anna och Kalle

Lördag: Upp i ottan., träna och förbereda kvällen där PARTY står på agendan, så kommer Jenny och Pline ner från Dalarna.

Söndag: Fyller jag 26 år!!!!! så då blir det tårta och massa mys för hela slanten.

och emellan allt detta så kommer det att vara massa anant at göra ..

Innan vi åker till Norpan så ska jag till min kära farmor.


kram så länge

Regn regn men man ska inte klaga

för vi behöver verkligen regn iallafall här i Fimpan enligt mamma och pappa. Kom igår hemma till mna päron och min farmor...på dagen plockade jag och mamma och pappa svamp trattkantareller gottit väre..tyvärr fanns det inte så mkt men vi plockade det vi hittade iallafall.
Var och hälsade på hos farmor hon var ovanligt pigg faktiskt och hon kände igen mig och vi pratade och sjöng lite..iallfall ngn som tycker om min s.k sångröst háhahaha..brukar inte få så mkt uppmintran om att sjunga hemma hos familjen Selvåg/Nordlander direkt. Men farmor tycker iallafall om när jag sjunger..det skulle jag sagt om jag sökt till Idol att det spelar ingen roll vad ni i juryn tycker, huvudsaken är att man farmor tycker att jag sjunger bra..nu skulle ju jag aldrig söka till Idol, lite vett har man ju iallafall vad det gäller att inse vad man faktiskt inte kan..

Igår fick min kompis Anna en dotter som ska heta Moa..och allt hade gått jätte bra så det var ju skönt det.

Idag så har jag varit en sväng hos farmor på förmiddagen sen nu så håller min mamma på att hjälpa mig med min docka som jag har på jobbet..det är så att alla barn och pedagoger har en docka som ska föreställa en själv.men grejjen med min docka är att den var halv handikappad/missbildad samt trasig och var inte särskilt vacker. Så vad gör man? jo jag packar ner den i väskan och tar med dem hem till mamma som hon gör nu en extreme make over av min s.k docka..så kanske ja ginte behöver skämmas över den på samligen..nu kanske man inte får minerna av barnen som egentligen betyder: Hmmm undrar om Toves docka är en docka och inte en alien???? SÅ nu kan den vara med på samligen med stolthet.
Mamma har även sytt nya kläder till den: Vita leggins, en sliten jeanskjol med veck , ett skärp utanpå den röda tröjan..tår, samt en snygg scarf...en stor skillnad mot den jag hade innan.

Nej måste nog kila ut i köket och se hur det går för mammi....

see ya


Det tackar jag för...

..Att jag har ett jobb där jag hela tiden utmanas och utvecklas. Igår var jag och hela Norrmalm stadsdel på Lärarhögskolan på föreläsning om Pedagogisk dokumentation. den var bra den  fast mkt hade jag iof hört från min Reggio Emilia utbildning. Och idag ska jag på nätverk 2 mellan 13:30 - 16:45..dessa nätverk är en eftermiddag i måanden då träffar man flera pedagoger från min enhet samt från andra enheter på Norrmalm där byter man uterfarenheter får nya imput m.m.
Ja allt detta man får lä'ra sig vet jag att jag alrig skulle bli erbjuden att gå på i ngn annan stad jo stora städer som Malmö, Göteborg men inte mindre orter tyvärr...och sen beror det ju på också på hur mkt ens enhet satsar på sina pedagoger. Och min chef satsar verkligen på sina medarbetare :)

Ikväll ska jag fika med en av mina älsta barndomsvänner Johanna Väänänen det ska bli kul...

Imorgon ska jag åka till Mamma och pappa i fimpan ska bli lungt trevligt och bara vara..

På lördag ska Jonas på personalfest på Dahl..då alla Dahl`s medarbetare i hela sverige är med.

Igår fyllde Pontus stor kille hela 3 år..så jag ringde och grattade honom igår :)

Nu måste jag göra mig klar

kram kram

Skolkort

Idag tog vi skolkort på jobbet..och som vanligt så tänker man hur ser jag ut måntro? hoppas jag inte blundar, eller får dubbelhaka etc...men fotografen Erik sa att alla blev bra...men det kan ju han tycka sen om vi andra tycker att vi ser menlösa ut det skiter väll han i hahaha...
Men barnen skrattade som fan för han fotografden var såååå super kul..han kunde verkligen fotografera barn. Han sa att han fotograferar bara förskolor.och det märktes verkligen.

Idag har jag även varit på spining det var as skönt fast inte så jobbigt som det brukar vara...det var tyvärr inte så mkt action i ledaren :( men men det var ju inte helt kass.

Nu håller jag på att laga mat det blir köttfärslimpa med kokt potatis och kokta morötter. Gottit ska det bli vill jag lova är verkligen  vrål hungrig.

Imorgon ska jag träna efter jobbet..på Onsdag har vi föreläsning på kvällen mellan halv sju och halv nio...på torsdag ska jag förhoppningsvis träffa Johanna..skulle träffat henne på Onsdag men upptäckte idag att vi har föreläsning :( men det e ju iallafall en värdefull föreläsning. ...och Johanna är ju här ett tag.

På fredag åker jag hem till mamma och pappa det ska bli mysigt..var ett tag sedan jag var där...

Och Lottis jag e glad för din skull...jag tror på dig/er...

kram kram

Vilken mysig helg :)

Denna helg har varit toppen..förutom att älsklinge varit sjuk ..stackars min prins *tycka synd om* Men nu har han blivit så gott som bra. I lördags var jag hos Sara och familjen på kalas..Sara fick en top av mig från MQ, Smilla fick en t-shirt som det står gudmors älskling på och ett par labolina toflor. Pontus fick en t-shirt där det står: min pappa är starkare en din pappa..samt ett par mjukisbyxor. Det var tårta och kaffe på menyn verkligen super duper god tårta smaskens...

Idag söndag åkte jag till Sara vid 11:02 tiden för att vara exakt, drack lite kaffe och gosade med barnen innan hon och jag tog moppen (mini) till vällingby där Sara shoppade loss på H&M för presentkort hon fick igår... jag och Sara träffade även på en manodepresiv människa..stackars kvinna..ja det är inte alltid lätt eller vad säger du Sara?

Sen mötte vi upp en lagom munter Mia på Åhlèns...ja vi vet alla har sina dagar,,men med lite mat i magen så blev det glad Mia igen ....efter ett tag så åkte jag och Sara hem till Sara, Mias danne kom och hämta upp Mia sen åkte de också hem till fam Erlandsson...vi drack lite kaffe och vi t tjejer hade massa girl talking...

jag åkte hem till mig och Jonas igen vid halv sex snåret...nu har jag och jonas ätit kvällsmat och ska snart se på NIna Frisk filmen...

Imorgon är det arbete igen :) och skol kort hahah hoppas jag inte har bad hair day bara *fniss*

kramen

Kalas dax

Japp idag e det kalas för Sara, Smilla och Pontus...tyvärr får jag åka själv på kalaset :( för att min älskling ligger hemma och är sjuk han har jätte ont i halsen och har frossa it`s not good..så det är bäst at than kryar på sig och blir frisk..hoppas inte jag blir sjuk får inte bli sjuk..och absolut inte till på måndag då vi ska ta skolkort på jobbet :) så då skulle det inte passa att ligga hemma...Jonas trodde att det skulle gå över till idag när han var hemma torsdag och fredag men icke sa nicke ...det ville det tydligtn inte göra....

Blir väll säkert till att äta själv ikväll man brukar inte vara så sugen på att äta när man har ont i halsen...

Nej nu ska jag göra mig helt klar...

hörs kanske senare

Hello bloggen

nu var det några dagar sedanjag skrev. Har nyss slappat framför tv:n och på den visade  de Idol. Jag kollade på det tillsammans med min älskling Jonas.
Idag har vi ätit en super duperm god middag på det nya köksbordet....vi har ju köpt en helt ny köksmöbel som e så bedårande fin :) ja det blev verkligen ett helt annat kök :)

Imorgon ska ja goch älsklinge på kalas hos Sara, Smilla och Pontus...Sara fyller den sista sep och Pontus den 26:e september och Smilla fyllde den 18:e september..så de har slagit samman deras födelsedagar till en och samma dag...så det ska bli mycket trevligt och mysigt...

Nu ska jag sova e ap trött ...Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


see ya

Träningsvärk och spagetti kropp

ja min kropp känns som en överkokt pasta rätt...helt sladdrig och med ingen styrsel...jag har varit på ett muskelpass på friskis och svettis och den ledaren var inte att leka med herre min jesus vad hon fick alla at göra lite mer än vad de egentligen orkade...men skönt var det vill jag lova.

Jaha så har även Lottis blivit sjuk...hoppas verkligen på att Molly kommer tillbaka imorgon annars blir jag själv med vikarier vilket kan vara lite jobbigt ibland, ok vissa vikarier fungerar medans vissa skulle hellre kunna göra ngt annat så man fick jobba själv, men så är det ju alltid.

Har kollat på dagens avsnitt av Idol nu börjar det bli spännande ju börjar ju hända lite grejer..nu sitter man inte och håller på öron och ögonen längre..nej inte alls. De som är kvar är ju faktiskt bra annars hade de ju inte gått vidare.

Imorgon får vi våra efterlängtade KÖKSMÖBLER det var minsann på tiden *längtar*
På kvällen ska jag fika med Madde och Linda...Madde jobbar ju på avdelningen bredvid mig medan Linda har jobbat på en annan avd men jobbar nu med ngn helt annat..så det kan ju vara kul att träffa henne.

Nej nu ska jag borsta tändera, blir en tidig kväll även ikväll då jag öppnar imorgon också.


kram kram

Sluta fis på mig tack...det är faktiskt snuskigt

idag på spinningpasset så satt jag bakom en man som rätt som det var började fisa...usch usch räcker det inte med den enorma svett doften som sprids i spinninglokalen??? antingen så trodde han inte att ngn attade att det var han..eller så är han bar aslapp i fisringen så de tkommer utan att han lägger märke till det, hur som helst så vet jag vart jag INTE ska sitta nästa gång han och jag går på samma spinningpass.

Vart en jätte bra dag på jobbet...förutom att stackars Molly har åkt på en försylning....usch usch...och några andra barn har åkt på både det ena och det andra..typiskt höst sjukdommar.

Har idag ätit suschi till midda och jonas åt ngt annat gott från resturagnen som ligger nere vid torget...snacka om att det var gott....mums fillibabba...

Imorgon kommer jag börjar klockan 09:15 och jobba till fem...sen e det möte mellan 17:00 - 20:00.

Nej nu ska jag kila...

imorgon fyller Smilla 1 år hipp hipp hurra...synd att jag inte kan vara med på din stora dag gumman..men jag måste ju vara med på mötet....får fira dig på lördag :)

kram kram

Trött som satan

Jag e super trött idag...jag och jonas var ute inatt vimlet...vi var först hemma och åt middag , kollade på Beck filmen det tysta skriket...och drack lite vin och bara myste...efter filmen fick Jonas för sig att vi skulle gå ut..han var så dans sugen jag var ap trött och sa först men ring ngn kompis ja gpallar inte att gå ut..men han envisades med attt han ville gå ut med mig och dansa....så vad gör man inte för sin kärlek?
det var bara att hoppa ur mysdressen och hoppa i party outfitten, sminka sig m.m. sen bar det iväg till Blue moon bar..det var lagom mkt människor...och jag kan barea säga att vi dansade i ca 3 timmar nonstop hahaha fy fan vad kul vi hade...

på vägen hem åt vi mat på Max i solna..sen promenerade vi hem från max och hem,...sen slockande vi och sov till halv elva imorse :)

Idag har vi verkligen storstädat lägenheten från golv till tak...det skulle ju nämligen komma en mäklare till oss och värdera vår lägenhet...
Mäklaren Petter var en mkt trevlig mäklare som värderade vår lgh till ett pris som vi är mkt nöjda med...men han sa att han kommer att sms:a jonas varje månad på hur mkt den är värd...eftersom det kommer ju inte att ända sig hela tiden beroende på räntan...

Ute regnar det som bara den....men rät mysigt...ikväll blir det det en tidig afton Zzzzzzzzzz....har ätit raggmunk till middag mkt gottit.

Kram kram

Godmorgon godorgon vem är det jag tjötar med???

hahaha..... ja vaknade för en stund sedan..ska sanrt äta frulle, duscha göra iornding mig för att fara till Sara :) ska bli super mysigt... sen i eftermiddag/kväll ska jag träna.

Igår var det lugn hemma kväll med älsklingen ser ut som att det kommer bli de tikväll med...imorgon måste vi verkligen storstäda då det kommer en man och ska värdera vår lgh på eftermiddagen.Så det blir att ta på sig skurhandskarna hahaha..
Ska även träna imorgon också.har Lovat att göra raggmunbk också till Jonas imorgon...jag har inte orkat göra det i veckan då jag har varit så trött när ajg kommit hem.

Ute är det sol samt åskblå himmel lite strange vill jag mena.

nej nu ska det blo grötkokning ....


ciao ciao

Fan fan fan...

Blev ingen träning idag klockan 16:30 som jag var såååå inställd på, ickesa nicke jag var tvungen att jobba över idag då en pedagog var sjuk, 2 på nätverk samt att 2 slutade 3....så det var bara att jobba över..emn jag får ju iallafall komptid ngt possitivt...

Mätt och belåten idag åt vi pyttipanna med rödbetor och ägg...
Imorgon stänger jag på jobbet så efter jag stängt så SKA jag träna iallafall måste hinna ,med det passet måste måste måste...
Fredag imorgon jippi jippi yey *dansar*
på lördag ska jag till Sara gumman *längtar*


nej nu ska jag hänga tvätt...boring boring...


ciao


Åååååå min kropp är seg

Jag har idag efter jobbet tränat spinning...det gick as bra blev helt jäkla slut idag..kan vara för att jag gick på skivstångspass igår så att jag fortfarande e trött i mna benmuskler :) men men det gick iallafall bra och jag tog mig hem sen på cyklen också..fast sista backen hem var inte skoj...då skakade jag i kroppen snacka om mjölksyra.
Väl inne så stod maten på bordet smaskens vill jag lova....korvstroganoff...tack älskling.
Ikväll är det Idol idag sänder de från Gynningshemstad Malmöööö...

På jobbet börjar nu sjukdommarna härja...det e försylningar, hosta och 2 fall av magsjuka...uschans skit...hoppas det går snabbt över och att det fler får det...men på min avdelning så är vi så hygieniska så det finns inget att anmärka på vi spritar alla ytor, leksaker m.m. ja you name it....fast tyvärr kan vi ju inte hjälpa att det är luftburet.

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och se på nyheterna innan Idol börjar....


kram kram

träningsvärk en härlig smärta

Har kommit hem från ett as tufft skivstångspass...hur jobbigt som helst men samtidigt hur underbart som helst...ju jäklar anamma finns det inget som stoppar mig och min träning hujeda mig....
Kul attt jag lyckats värva fler till facebook *asg*

Var en bra dag på jobbet....imorgn jobbar jag havl nio-fem lång dag....men men allt går när man har fantastiska kollegor och underbara barn  runt om kring sig :)


NU Linas kvällsdagbok


ses

www.Facebook.com

Ja igår sa min kära vän Sara till mig att jag skulle bli medlem i facebook för där kan man nämligen träffa på gamla klasskompisar m.m. ja visst tänkte jag det blir säkert bra..men jag gick in på sidan Å herre gud vad mkt att fylla i uppgifter och viseversa..men Sara lungnade mig och sa att man behöver inte alls fylla i allt detta... jag började söka på gamla klasskompisar och hittade en hel del *fniss*

Och efter detta e man ju fasen fast på denna sida..det e as kul...så ni som läser detta och inte är medlem BLI DET!


nu ska jag åka och jobba....


kram kram

Vad skulle man vara utan sin kärlek?

Söndag morgon...regnet står som spö i backen även denna dag...dom som hade lovat att det skulle vara sol denna helg men så blev det verligen inte.
Jonas kom tydligen hem sakapligt igår vid 01:00 tiden inatt de had ebara kollat på fotboll snackat massa så där grabb stuff.

Jag lade mig runt halv tolv snåret var as trött då....vaknade nu. Jonas håller på att koka kaffe till oss sen blir det frulle. Ska iväg till Stadium idag och kolla på regnkläder samt underställ...ska inte köpa denna månad men ska kolla iallafall på vilket utbud det finns.

När jag var singel så kunde jag tycka at söndagar var de värsta dagarna som fanns..vakna upp själv och känna jaha så var denna helg över...söndag och denna dag ska ju vara mys dagen på helgen då man verkligen ska ta hand om varandra in i det sista då måndagen snabbt kommer fram runt hörnet och arbetsveckan nalkas. NU med min Jonas så känner jag bara att allt är helt underbart...jag är så kär och allt är bra..vi har det verkligen underbart han och jag....
Jag som hade tänkt att vi skulle ut och gå idag men hur kul e det när regnet piskar en i ansiktet...jag ska by the way köpa mig en sydväst ja en sådandär mössa som han Melker har i saltkråkan filmerna, tror även att barnen i den filme också har en sådan. Det brukar ju mest vara barn som har det...men det finns ju även till vusna...det skulle vara ett väldigt bra komplement till mn nya regnoutfit.

Klockan 17:00 ska jag träna spinning för  Malin..hon e också en av de bästa spinning instruktörerna.

Nej nu e det kaffe dags...

ha det alla tiders idag och ta hand om varandra

Lördag kväll väldigt sent

jag är hemma i in ensamhet..jonas e fortfarande hos Tobbe och grabbarna...jag har kollat på fotbollen Sverige-Danmark..som inte blev som jag hoppades...jag hoppades på minst 2-0 men icek sa nicke...ja ja man kan inte få allt som man vill.

Ska snart sova ska bara ringa och se var min älskling e om han e påväg ut eller om han e påväg hem we will se.'

Hoppas alla har hat en härlig lördagskväll vare sig ni varit ute i regnet i ngn krog kö eller inne i soffan framför ngn bra film.

hörs imorgon.

Och Katharina och Sara krya på er!


kram kram

jaha ändringar för kvällen

Jonas ska bara vara hemma och äta middag, sen drar han till Tobbe och killarna och kollar på fotbollen där...visst det blir mys middag men sen blir man gräsänkling :(

kram

Akta mig med ditt paraply!!!

Ja det är säkert fler en jag som har upptäckt att det regnar ngn kolosalt mkt i vår vackra huvudstad idag. Idag när jag gick till träningen så han jag blev dyngsuer även fast jag då hade mitt rödrutiga paraply...usch me don`´ like...hur som helst så gick träningen as bra 35 minuter på steppmaskinen ja gkan lova er att jag blev lika blöt av svett som jag blev på vägen till friskis av allt regn hahha men ack så underbart...därefter tränade jag biceps, triceps, axlar, rygg samt avslutade med 60 situps samt stretch Yeeea vad jag känner mig nöjd....ja det går verkligen framåt med min träning och jag märker resultat i mina kläder....tur det annars hade jag blivit ledsen...

Ikväll ska jag och gullet se på SVERIGE-DANMARK KVAL TILL EM HEJJA HEJJA SVEERIGE!!!!!!!!!! ja jag tycker faktiskt det är kul med fotboll då Sverige spelar så det ksa vi se..samt äta en jätte god lördags middag det blir:
potatisgratäng
entrecot
en avokadosallad med massa gottit i
och rött vin 

Och så ska det vara en himla massa levande ljus i alla rummen....känner för en riktigt mysig lördags hemma mys kväll ala Nordlander/Selvåg.

Var hos Sofia igår på middag trevligt var det också...

Snart ska min älskling börja med körkort då han har fått körlektion av mig i födis samt massa info om en körskola i Solna..så nu jäklar hihiihih

nej nu ska jag dricka kaffe :)

ciao

Och så belv det fredag igen :)

Gud vad veckorna går ort..redan fredag :) underbart härligt..helgen bjuder på mkt träningen för min del....sen så vet jag inte har inte ngt bestämt ngt..Sara m. familj kanske kommer på söndag  *hoppas*
Idag börjar jag klockan 09:00 och jobbar till 17:30. Idag eter jobbet ska jag till Sofia på middag...

Grattis sara gumman....gud vad underbart :)

Satt och underade på igår vad jag skulle ha på mig idag på jobbet...vadå du jobbar ju med barn tänker många då...men bara för att man arbetar med små barn så innebär inte det att man vill gå om kring i flanell skjorta och gamla urbelkta mjukisbrallor...nej nej aldrig...jag tycker om att ha leggins och lnga toppar, jeanskjol med leggins och ngn nice tröja... Ja jag har verkligen inte fattat varför man ska förnerdra sig med att klä sig som en stor tölp..nej nej....aldrig..jag har även världens coolaste gummistövlar...ja jag tycker man ska vara snygg även fast man riskerar snor, och kladd på jobbet...det finns faktiskt snygga arbetsklaäder som man inte behöver vara mest rädd om...så ser jag på saken..många säger: men du har väll inte kjol på jobbet??? men varför inte då? NEj jag säger bara våga ha fina arbetskläder som inte gör så mkt om de förstörs...

En annan sak jag undrar över e varför många tjejer går omkring i mjukisbrallor med sitt na,n tryckt över  arslet??? why? varför ska man gå och kolla på ngns tjej häck för att se vad dom heter...och på råga på allt har de lofers till dessa brallor...nej jag säger bara no thanks.

Igår onsdags när jag var och handlade på VI på fridhemsplan så var det en himla massa pensionärer som var och handlade där....och de ska trängas med sina kundvagnar hela tiden... men varör måste dessa kvinnor av mkt äldre model komma till affären och handla mitt i rusningstid i köpcentrumen? de har haft hela dagen på sig att handla...inget illa menat men ibland kan det bli en lite irritation på detta.

Igår var jag på spinningpass för Therese gud vad hon är duktig...ja det var ett suveränt pass..ska även träna spinning imogon eller söndag..och den dagen som jag inte tränar spinning så kommer jag träna styrka.

Nej nu ska jag borsta tänderna...

kram

usch usch usch..

alla ni som har barn eller jobbar med barn läs detta....

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article716788.ab


Kväll med min 27 åring

Kvällen avnjöts först med en god middag som jag har tillagat..jag har även gjort en blåbärstårta som vi ska ta en bit av och äta med en varsin kopp kaffe...middagen var gudomlig got mumsfillibabba.
Jonas fick en jätte fin tröja från MQ av mina föräldrar samt en tröja av mig från mQ samt en körlektion på en körskola i Solna :) så nu jäklar ska det ta fart.

Snart e det Idol *funny* synd att vissa männsikro inte fattar nada att de inte borde sjunga, uta att det e tondöva.


Idag när jag handlade på VI inför jonas och min middag så blir jag galen, galen på gamla pensionärer nämre 80 år som måste  trängas i alla köer som måste faram först, jag menar de har haft hela dagen på sig att handla...nej enj klockan 17:00 då ska de minsann ut och tränags i alla mataffärer...WHY?????????????

Nej nu återgå till min libbling


kram

Grattis älskling

image75
Grattis älsklingen på din 27 års dag...älskar dig my honey ...
pussar och kramar din honey

En vanlig jävla kaka

En helt vanlig jävla kaka
Ett ägghelvete
1 dl sur mjölk
Så lite smör som möjligt
Socker
Ingen jävla mandel i alla fall
2 dl bakpulver
1 pkt fula russin

Fyllning:
1 dl vaniljsocker
1 melon eller något annat
Mycket sprit

Gör så här:
  • Häll nästan allt i en bunkjävel och kör med en elvisp nästan en timme.
  • Grädda direkt i skålen, skit i att bröa, kakhelvetet fastnar ändå.
  • Dunka utav bara fan för att få ut skiten ur bunken.
  • Garnera med krossad melon och sprit.
  • Om kakfan inte lossnar, släng ut skiten genom fönstret och drick upp spriten.

  • Låååång dag

    Har idag haft planeringsdag på jobbet då vi var mellan 8:30 - 14:40 på jobbet sen så var vi 15:00 - 18:00 på Vasa real och lyssnade på Leif Strandberg...han skulle prata om Vykotsky och piaget trist tänkte vi...men som Lottis sa det beror verkligen på hur man lägger fram sin föreläsning...ja gkan säga att jag har inte skrattat så mkt på länge på en föreläsning som jag gjorde under denna föreläsning för denna man från Piteå..fy fan vad bra han var..rekomenderas starkt för er som jobbar på förskola/skola....han e grym.

    Har nu ätit pyttipanna med rödbetor och ägg smaskens tycker jag :)
    KLockan 20:00 börjar Ido 2007 *längtar*

    Imorgon fyller min älskling 27 år...hemligt är hans presenter än så länge ifall han läser denna blogg innan sin födelsedag hihihi....Sara e den ända som vet vad han ska få ...

    Håller på och tvättar nu det var verkligen behövligt vill jag lova.

    Nej nu ska jag bänka mig i soffan och kolla på nyheterna...

    see ya

    Inbrottssäkert

    Idag när jag jhade tränat och skulle gå ner i omklädningsrummet för att byta om så upptäckte jag att jag har tappat min nyckel ngn stans i gymmets stora lokaler..jag var inte så värst sugen på att krypa på knä runt alla människor som tränade utan jag fick gå med svansen mellan benen och be att ngn i receptionen fick följa med mig och bryta upp låset med en avbitartång...ngt pinsamt vill jag lova men vad gör man?
    Träningein gick för övrig jätte bra gick 35 minuter på trappmaskinen och 30 minuter i gymet...as skönt..skönt att ha kommit igång med träningen igen nu jävlar ska jag blir riktigt fit hahah..jo det e sant..inget godis, inget chips inga onödiga fetter..bort med gräddfiler, cremefraiser, grädde....only good food wisch is healty for your body..
    Visst får man unna sig ngn gång på helgen men det ska då inte vara chips och godis...finns jätte goda nötter som är nyttiga..men man skja även då vara lite sparsam på det..

    Är så less att inte kunna ha de kläder som ja gser hänger i butikerna..så nu jävlar no more love handels....*( eller hur det nu stavas)

    Pratade med Sofia nyss hon har det så jobbigt på jobbet så nu har hon varit sjuk torsdag förra veckan till igår...hög feber och försylning...det är inte bra när det blir så...mår man dåligt på jobbet så blir man ännu sjukare om man åker på ngt skrot.

    Idag har Pontus opererats  och det gick bra sa Sara..härligt härligt..han belv av med både halsmandlar och polyper...skönt för honom.

    Imorgon har vi planeringsdag på jobbet ....

    nej nu ska jag ta mig ett stort glas vatten e så törstig..


    kram kram

    söndag eftermiddag....städat klart

    Jag och älsklingen vakande runt 11:00 idag då vi båda var ute igår. jag ar ute med Lottis på Soap bar och Jonas var ute med Calle och Fredrik på 6:e tunnan i gamla stan.
    Först var jag och Lottis hemma här och lagade mat...hon skulle laga en slags potatis/bacon gratäng som hon fått lära sig av sin mamma, Men när vi skulle ta maten läd konversationen:

    Lottis: Men gud vad rinnigt det ser ut
    Tove : men har du haft i allt som ska vara i gratängen
    Lottis: Ja det har jag, eller? men gud jag har ju glömt gratängosten
    Tove: hahahha jag trodde att det kanske skulle vara utan ost i denna gratäng
    Lottis: Finns det ngn ost i frysen?
    Tove: ja (hämtade osten och hällde i den i den varma gratängen
    Lottis: Fan jag har ju både glömt att pressa i vitlöken, salt och peppar
    Tove .hahaha...ja du man kan inte komma ihåg allt

    Men maten blev god iallafall med en god grönsallad till....Lottis skulle köpt avokado att ha i salladen men den glömde hon i affären , ja som sagt man kan inte komma ihåg allt.

    Väl ute på soap bar var det as mkt folk så det gick knapt inte att dansa..så vi satt mest ute :) men det var trevligt iallafall.

    Igår på dagen var jag hos Sara m.familj...jag och sara tog med Smilla och Pontus till lekparken där de gungade, åkte rutschkana m.m....sen gick vi hem till dem igen..och då drack vi kaffe snacka en massa..så såg vi på hitta nemo...det är Pontus favvo film..tror vi har sett den ett x antal ggr...

    Ikväll kommer min syster till oss hon kommer direkt från mamma och pappa i finspång så hon ska sova över hos oss då hon inte kommer till Stockholm fören klockan 21:15. och börjar jobba i morgon i ottan.

    Nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe...


    kram kram

    Lördag morgon

    Har nu vaknat eller har varit vakne i ca 1 timme...lade mig relativt tidigt igår iallafall skönt det. Klockan halv elva ska jag bege mig med tuben till Nälsta plan till Sara. Ska bli jätte mysigt.
    Ute skiner solen fast det är bara 8 grader kallt ute, så det är ju ingen sommarvärme direkt men jag ser fram emot hösten och att få klä på sig varma kläder och vira runt halsduken flera varv runt halsen :)

    På onsdag den 5:e september fyller min älskling 27 år grattis grattis darling.
    På måndag ska lilla Pontus opereras...jag håller tummar och tår..men det kommer gå bra.
    Tisdag den 4:e har vi planeringsdag på jobbet, så förskolan kommer då att varfa stängd.

    Nej nu ska jag göra mig klar.

    kram kram